“Het Fundament helpt je aan een nieuwe huur- of koopwoning”

Markt 1a, Beusichem

Vraagprijs: 595.000 vrij op naam

  • Wilt u over deze woning graag meer informatie ontvangen of een bezichtiging inplannen? Vul dan onderstaand formulier in. Natascha neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.
UNIEK EN DUURZAAM WONEN IN DE HISTORISCHE KERN VAN BEUSICHEM
Welkom bij Markt 1-a, ofwel de woning ‘Marktzicht’. Een plek waar jij je thuis zult voelen. Dit is jouw kans om een energiezuinige, duurzame woning te bemachtigen in het pittoreske Beusichem. Met zijn ligging in de historische kern, biedt deze unieke woning karakteristieke charme gecombineerd met moderne luxe.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM
Sta versteld van de duurzaamheid die deze woning te bieden heeft. Met een gasloos ontwerp en zonnepanelen, kun je met een gerust hart genieten van een groenere levensstijl. Maar dat is nog niet alles! Met een WTW-systeem, een warmtepomp én vloerverwarming ben je altijd verzekerd van een comfortabele en efficiënte verwarming in huis.

LUXE AFGEWERKT
Laat je betoveren door de luxe afwerking van deze woning. Elk detail is met zorg gekozen en draagt bij aan de stijlvolle uitstraling van deze woning. De combinatie van hoogwaardige materialen en een smaakvol interieur maken deze woning tot een ware parel.

NIEUW TE ONTWIKKELEN KLEINSCHALIG PROJECT
Deze woning maakt deel uit van een nieuw te ontwikkelen kleinschalig project. Je krijgt de unieke kans om jouw droomhuis precies naar wens samen te stellen. Bespreek elke vorm van maatwerk met de aannemer, zoals levensloopbestendige aanpassingen. Hier heb jij de vrijheid om jouw woondromen werkelijkheid te laten worden.

CENTRALE LOCATIE, DICHTBIJ ALLE VOORZIENINGEN
Geniet van het beste van twee werelden met deze woning. Gelegen in de historische kern van Beusichem, ervaar je de rust en gezelligheid van het dorpse leven. Tegelijkertijd ben je slechts op een steenworp afstand van alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals openbaar vervoer, winkels en restaurants. Hier heb je alles binnen handbereik.

VEEL LICHTINVAL
Deze woning heeft iets magisch: een overvloed aan natuurlijk licht. De vele ramen zorgen ervoor dat de zonnestralen vrij spel hebben en dat je altijd kunt genieten van een lichte en luchtige leefruimte.

MEER INFORMATIE
Maak van Markt 1-a jouw nieuwe thuis en laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en ontdek zelf hoe deze woning al jouw woondromen kan vervullen. Neem ook alvast een kijkje op de projectwebsite: https://nuveo.nl/.

KENMERKEN
# 133m2 gebruiksoppervlakte wonen
# 7 m2 overige inpandige ruimte (berging)
# 141m2 perceeloppervlakte
# 392m2 gezamenlijk perceel (mandelig)
# zonnepanelen
# warmtepomp
# WTW (warmt terugwin installatie)
# geheel vloerverwarming
# 2 eigen parkeerplaatsen

Kenmerken

Aanvaarding: in overleg
Ligging: in centrum
Aantal kamers begane grond: 1
Aantal kamers 1e verdieping: 2

Bouw

Bouwjaar: 2024
Bouwvorm: bestaande bouw
Staat onderhoud: uitstekend
Dakmateriaal: pannen
Soort woning: eengezinswoning
Woningtype: verspringend

Afmetingen

Inhoud: 548 m3
Woonoppervlakte: 133 m2
Perceeloppervlakte: 141 m2

Energiegegevens

Isolatievormen: volledig geïsoleerd
Verwarming: vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warmwatervoorziening:
Type CV-ketel:
Eigendom CV-ketel:

Financiële gegevens

Vraagprijs: € 595.000,00 vrij op naam

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?