“Het Fundament helpt je aan een nieuwe huur- of koopwoning”

Waterstraat 86, Tiel

Huurprijs: 1.924 per maand

  • Wilt u over deze woning graag meer informatie ontvangen of een bezichtiging inplannen? Vul dan onderstaand formulier in. Natascha neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.
Een compleet gerenoveerde winkelruimte met daar boven 4-appartementen verdeeld over 3 woonlagen, gelegen op een centrale locatie in de binnenstad van Tiel.

Indeling:

Deze commerciële winkelruimte van circa 91m² met een frontbreedte van 4,75m is gelegen aan de hoofdwinkelstraat van Tiel. Uitstekend gerenoveerd en gelegen op een A-locatie.
Het winkelpand op de begane grond is voorzien van een nieuwe winkelpui met grote deuren en de wanden en plafond zijn volledig gestukt. De vloer heeft een robuuste betonlook vloer met vloerverwarming. Als kader om de winkelentree zijn natuursteenplaten verwerkt.
Aan de achterzijde van het pand is de ruimte voorzien van een bergruimte, magazijnruimte en optioneel privé ruimte met pantry. Daarnaast worden er boven het winkelpand 4 nieuwe appartementen gebouwd.
De definitieve inrichting met betrekking tot voorzieningen in de winkel kan nog afgestemd worden in overleg met verhuurder.

De Tielse binnenstad
Tiel, de stad van Flipje en het centrum van de Betuwe. Het is één van de oudste tien steden van Nederland. De stad staat bekend om haar gezellige en historische karakter. Je kan je prima vermaken door het vele aanbod restaurants, terrassen en cafés in de binnenstad.
De Tielse binnenstad heeft een divers winkelaanbod. De Watersstraat en de Voorstad zijn de hoofdwinkelstraten van Tiel, waar bekende ketens en merken te vinden zijn. Maar kenmerkt zich juist door de aanwezigheid van lokale ondernemers.
Elke eerste zondag van de maand zijn alle winkels geopend. Ook worden er jaarlijkse evenementen georganiseerd waarbij de winkels op zondag geopend zijn.

Bereikbaarheid

De winkelruimte is zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereikbaar. Betaald parkeren is mogelijk bij de nabijgelegen parkeergarage, en de openbare parkeerplaatsen. Het treinstation van Tiel ligt op 10 minuten loopafstand van de winkelstraat. Het treinstation heeft een goede verbinding richting Geldermalsen, Utrecht en Arnhem.

Kenmerken

Beschikbaar vanaf: 1-8-2022
Ligging:
Aantal kamers begane grond:

Bouw

Bouwjaar:
Bouwvorm: bestaande bouw
Staat onderhoud:
Dakmateriaal:
Soort woning: appartement

Afmetingen

Inhoud: m3
Woonoppervlakte: m2
Perceeloppervlakte: 114 m2

Energiegegevens

Isolatievormen:
Verwarming:
Warmwatervoorziening:
Type CV-ketel:
Eigendom CV-ketel:

Financiële gegevens

Huurprijs: € 1.924,00 per maand
Borg: € 3.848,00

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?