WoningWaarde Weekend
1 & 2 maart

Denk jij wel eens aan verbouwen, verduurzamen of verkopen van je woning? Of twijfel je nog wat daarin de beste keuze is?
Als betrokken, lokale makelaars kun jij ons uitnodigen bij jou thuis voor een waardebepaling tijdens ons exclusieve WoningWaarde Weekend op 1 & 2 maart.

Een waardebepaling geeft een indicatie van de huidige waarde van je huis. Als je plannen hebt om de woning te verkopen of bijvoorbeeld nog twijfelt tussen verbouwen/ verduurzamen en verhuizen, dan is het zinvol om een makelaar uit te nodigen die met je mee kan denken en je hierin kan adviseren.

Ik wil meedoen, hoe gaat het in z’n werk?

Leuk dat je mee wilt doen! Vul onderstaand invulformulier in of neem telefonisch contact op (0345-619633). Woensdag 28 februari ontvang je van ons een bevestiging van de afspraak incl. tijdvak waarbinnen we langs komen. Houd rekening met een uur voor de opname van de woning. Daarna werken we de waardebepaling uit en plannen we een vervolgafspraak om deze met jou/jullie door te nemen.

Zien we je op 1 of 2 maart? We kijken uit naar een kennismaking!

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Reden voor waardebepaling*

Voorkeursdatum waardebepaling
Ochtend is ergens tussen 9.00 uur en 12.00 uur, middag is ergens tussen 13.30 uur en 16.30 uur.

Een waardebepaling van mijn woning: graag! Alleen ik kan niet op 1 en 2 maart, wat nu?

Wat als je wel een waardebepaling wilt laten doen maar op 1 of 2 maart komt het niet uit dat we langskomen? Geen probleem! Vul het invulformulier gerust in en bij voorkeur datum selecteer je de optie dat de data niet uitkomen. We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen buiten het WoningWaarde Weekend om.

Dit WoningWaarde Weekend is een samenwerking tussen Era Master Makelaars en Het Fundament Makelaardij. Vier enthousiaste en lokaal betrokken makelaars die de handen ineen slaan en krachten bundelen. Wij hebben er zin in, graag tot dan! Wim, Bente, Tessa en Natascha

Vragen? Neem contact met ons op!

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?