Aankoopmakelaar Gorinchem

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar Gorinchem krijgen we deze vraag regelmatig. De verkoopmakelaar behartigt de belangen van de verkoper, de aankoopmakelaar de belangen van de koper. Met andere woorden: kom je als koper een makelaar tegen bij de woning waar je interesse in hebt, dan is dit de verkoopmakelaar. Deze makelaar is door de verkoper(s) ingeschakeld om de woning voor een zo hoog mogelijke prijs tegen de voor de verkoper(s) beste condities te verkopen.

Het belang van de koper is precies het tegenovergestelde. Daarom een aankoopmakelaar: Een makelaar die uitsluitend op komt voor de belangen van de koper. Hiermee is het een gelijkwaardige partij tegenover de verkoopmakelaar voor het voeren van onderhandelingen en het achterhalen van informatie. Zo kan de koper de juiste beslissing nemen.

Je droomhuis kopen?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Ontdekken wat voor soort woning en woonomgeving je aanspreekt, welke wensen je hebt in je nieuwe woning nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Aankoopmakelaar Gorinchem helpt je om kritisch te kijken. Heb je je droomhuis gevonden, dan zie je vaak vooral de positieve punten. Het is lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Als aankoopmakelaar bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Zo voeren wij goed voorbereid de onderhandelingen om de beste koopovereenkomst te bereiken.

Heb je vragen of wil je weten wat Het Fundament voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wat doet de aankoopmakelaar precies?

Aankoopmakelaar Gorinchem kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen van jouw droomhuis. De ondersteuning van de aankoopmakelaar mag je gedurende het gehele aankoopproces verwachten. De aankoopmakelaar komt, in vergelijking met de verkoopmakelaar, enkel op voor de belangen van de koper. Uw aankoopmakelaar Gorinchem kan u behoeden voor bepaalde misstappen.

Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Het complete traject voor het kopen van een woning bestaat uit de volgende fases:

  • Kennismakingsgesprek
  • Persoonlijke profielschets
  • Woning zoeken
  • Bezichtiging
  • Onderzoek
  • Waardebepaling
  • Onderhandelen
  • Contract
  • Inspectie en Overdracht

Tarieven van Het Fundament Makelaardij, uw aankoopmakelaar Gorinchem

Ons doel: Ontzorgen. Wij verdienen onszelf terug door het verstrekken van gerichte informatie om een gefundeerde beslissing te nemen.
Jouw voordeel: Je voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen.
Het verschil: Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Neem nu contact op!

Heb je vragen of wil je weten wat Het Fundament voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wij werken niet alleen als aankoopmakelaar Gorinchem, maar ook in onder andere Geldermalsen, HaaftenTricht en Vuren.

 

Veelgestelde vragen

Kan een verkoopmakelaar ook aankoopmakelaar zijn?
Dat ligt eraan: gaat het om hetzelfde huis of om twee verschillende huizen? Als de aankoopmakelaar van een bepaald huis ook de verkoopmakelaar is, dan mag dat niet. De makelaar vertegenwoordigt namelijk de belangen van de koper óf de verkoper. Deze zijn vaak niet hetzelfde. De verkoper wil bijvoorbeeld een hogere prijs voor de woning vragen dan de aankoper bereid is te betalen. Het wordt onmogelijk voor de makelaar om tegelijkertijd de prijs te verhogen en te verlagen. Daarom moet voor dezelfde woning de aankoopmakelaar een andere persoon zijn dan de verkoopmakelaar.

Gaat het om twee verschillende huizen? Dan kan het wel! De makelaar kan jouw belangen behartigen bij het kopen van het ene huis, terwijl hij de verkoper van een ander huis ook tevreden houdt.

Wat is landelijk wonen?
Landelijk wonen wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke elementen. Woningen met een landelijke stijl hebben een open interieur met grote ramen die veel natuurlijk licht naar binnen laten. Daarnaast worden veel natuurlijke materialen gebruikt, zoals steen en hout. Deze materialen geven je huis een warme, gezellige en kalme uitstraling. Naast natuurlijke materialen worden ook kleuren gebruikt die in de natuur terug te vinden zijn, zoals diepbruin, leigrijs en taupe.
Wanneer moet ik een aankoopmakelaar inschakelen?
Het is verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen als je niet weet waar je moet beginnen en iemand met expertise zoekt die je kan helpen. Bij het kopen van een huis komt veel kijken, zoals de zoektocht naar een woning, onderhandelen met de verkooppartij en waardebepalingen laten doen. Een aankoopmakelaar kan al deze dingen voor jou doen, zodat jij je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Dit scheelt jou een hoop tijd, want je hoeft immers zelf niet meer veel uit te zoeken. Wil je liever zelf een deel van het aankoopproces regelen, zoals onderhandelen of zelf op zoek gaan naar woningen? Dat kan! Spreek dat samen met je aankoopmakelaar af.
Aankoopmakelaar Gorinchem

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?