Aankoopmakelaar Gorinchem

 Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar Gorinchem krijgen we deze vraag regelmatig. De verkoopmakelaar behartigt de belangen van de verkoper, de aankoopmakelaar de belangen van de koper. Met andere woorden: kom je als koper een makelaar tegen bij de woning waar je interesse in hebt, dan is dit de verkoopmakelaar. Deze makelaar is door de verkoper(s) ingeschakeld om de woning voor een zo hoog mogelijke prijs tegen de voor de verkoper(s) beste condities te verkopen.

Het belang van de koper is precies het tegenovergestelde. Daarom een aankoopmakelaar: Een makelaar die uitsluitend op komt voor de belangen van de koper. Hiermee is het een gelijkwaardige partij tegenover de verkoopmakelaar voor het voeren van onderhandelingen en het achterhalen van informatie. Zo kan de koper de juiste beslissing nemen.

Je droomhuis kopen?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Ontdekken wat voor soort woning en woonomgeving je aanspreekt, welke wensen je hebt in je nieuwe woning nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Aankoopmakelaar Gorinchem helpt je om kritisch te kijken. Heb je je droomhuis gevonden, dan zie je vaak vooral de positieve punten. Het is lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Als aankoopmakelaar bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Zo voeren wij goed voorbereid de onderhandelingen om de beste koopovereenkomst te bereiken.

Heb je vragen of wil je weten wat Het Fundament voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wat doet de aankoopmakelaar precies?

Aankoopmakelaar Gorinchem kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen van jouw droomhuis. De ondersteuning van de aankoopmakelaar mag je gedurende het gehele aankoopproces verwachten. De aankoopmakelaar komt, in vergelijking met de verkoopmakelaar, enkel op voor de belangen van de koper. Uw aankoopmakelaar Gorinchem kan u behoeden voor bepaalde misstappen.

Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

aankoopmakelaar Het complete traject voor het kopen van een woning bestaat uit de volgende fases:

– Kennismakingsgesprek
– Persoonlijke profielschets
– Woning zoeken
– Bezichtiging
– Onderzoek
– Waardebepaling
– Onderhandelen
– Contract
– Inspectie en Overdracht

 

Onder “Werkwijze” vind je een uitgebreide omschrijving van de fases.

Tarieven van Het Fundament Makelaardij, uw aankoopmakelaar Gorinchem

Ons doel: Ontzorgen. Wij verdienen onszelf terug door het verstrekken van gerichte informatie om een gefundeerde beslissing te nemen.
Jouw voordeel: Je voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen.
Het verschil: Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Onder “Tarieven” vind je een uitgebreid overzicht van de verschillende tarieven.

Wij werken niet alleen in Gorinchem, maar ook in onder andere Geldermalsen, HaaftenTricht en Vuren.

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?