Door samenwerking met strategische partners kunnen we jou nog beter van dienst zijn.

Samenwerking tussen Het Fundament Makelaardij en Era Master Makelaars

Onze kantoren bundelen de krachten! Op veel vlakken versterken wij elkaar en vullen we elkaar aan. Dit om ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal ontzorgd worden in het koop- en verkoop proces. 
We kennen en vertrouwen elkaar en schakelen onderling makkelijk en snel. Dat maakt dat we met een gerust hart een deel van het proces van onze klanten aan elkaar toevertrouwen (bijvoorbeeld hypotheekadvies of een taxatie die nodig is om een hypotheek te verkrijgen). Als klant levert dit een dienstverlening op met korte lijnen tussen de experts die voor jou aan het werk zijn om een aan- of verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 
Meer over Era Master Makelaars
Era Master Makelaars in Leerdam is al ruim 30 jaar actief in Leerdam en omgeving. Het is een eigentijds makelaarskantoor.
Ze onderscheiden zich door de actieve en professionele manier van kopen en verkopen van woningen en bedrijfsonroerend goed. HypotheekCompany Leerdam is ook een onderdeel van Master Makelaars.

Op de website van Era Master Makelaars vind je meer informatie: https://www.era.nl/makelaar/leerdam/meent/era-master-makelaars.
era logo en master logo

Samenwerking met Veldsink Zondag Advies Tiel

Bij Veldsink Zondag Advies kun je terecht voor al je financiële vraagstukken. Een luisterend oor en aandacht voor jouw wensen en behoefte. Of het nu gaat om je hypotheek, de verzekering(en) of het pensioen. Ook voor bankzaken kun je bij Veldsink Zondag terecht, zij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Onze kantoren werken samen om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij het kopen of verkopen van een huis zijn vaak hypotheken en verzekeringen nodig. Het voordeel hiervan is dat we een totaal pakket kunnen aanbieden en hiermee de totale zorg uit handen nemen van onze klanten.

Wil je meer weten over de dienstverlening van Veldsink Zondag Advies, bekijk dan hun website.

veldsink zondag logo

Benieuwd wat klanten over Het Fundament zeggen?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?