Aankoopmakelaar Tiel

Je droomhuis kopen?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Ontdekken wat voor soort woning en welke woonomgeving je aanspreekt. Bovendien, welke wensen je hebt in je nieuwe woning nu en de komende jaren. Tegelijkertijd zijn er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Heeft u een woning op het oog? Wij helpen je om kritisch te blijven kijken. Heb je je droomhuis gevonden? Dan zie je vaak vooral de positieve punten. Hierdoor is het lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Echter, als uw aankoopmakelaar Tiel bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Dat wil zeggen dat wij goed voorbereid zijn op de onderhandelingen. Met als doel, de beste koopovereenkomst te bereiken.

Ondersteuning op maat

De aankoopbegeleiding van aankoopmakelaar Tiel is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Dat wil zeggen, voor elke potentiële woningkoper is er een passend pakket. Kijk bij tarieven voor de inhoud van de pakketten en de gunstige prijzen.

Wanneer je onze expertise wil inschakelen, kies je zelf. Zeker in deze tijd, nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen daardoor sneller het nieuwe aanbod achterhalen. Dit is soms sneller dan je zelf kunt via bijvoorbeeld Funda.

Wat doet de aankoopmakelaar Tiel precies?

Het Fundament Makelaardij kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen van jouw droomhuis. De ondersteuning van de aankoopmakelaar mag je gedurende het gehele aankoopproces verwachten. De aankoopmakelaar komt, in vergelijking met de verkoopmakelaar, enkel op voor de belangen van de koper. Hierdoor kan Het Fundament Makelaardij u behoeden voor bepaalde misstappen.

Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Omdat wij meedenken en de juiste wegen kennen, scheelt dat tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen. Zo kun jij je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Het traject van een aankoopmakelaar Tiel

Het traject voor het kopen van een woning bestaat onder andere uit de volgende fases:

 • Kennismakingsgesprek
 • Woning zoeken
 • Bezichtiging
 • Onderzoek
 • Onderhandelen

Voordelen van Het Fundament Makelaardij

 • Behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers
 • Biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel “ontzorgen”
 • Geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten
 • Voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen
 • Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.
 • We zijn actief als aankoopmakelaar in verschillende plaatsen, zoals OpheusdenBeesd, Maurik en Meteren.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Veelgestelde vragen over aankoopmakelaar Tiel

Kan een verkoopmakelaar ook aankoopmakelaar zijn?
Dat ligt eraan: gaat het om hetzelfde huis of om twee verschillende huizen? Als de aankoopmakelaar van een bepaald huis ook de verkoopmakelaar is, dan mag dat niet. De makelaar vertegenwoordigt namelijk de belangen van de koper óf de verkoper. Deze zijn vaak niet hetzelfde. De verkoper wil bijvoorbeeld een hogere prijs voor de woning vragen dan de aankoper bereid is te betalen. Het wordt onmogelijk voor de makelaar om tegelijkertijd de prijs te verhogen en te verlagen. Daarom moet voor dezelfde woning de aankoopmakelaar een andere persoon zijn dan de verkoopmakelaar.

Gaat het om twee verschillende huizen? Dan kan het wel! De makelaar kan jouw belangen behartigen bij het kopen van het ene huis, terwijl hij de verkoper van een ander huis ook tevreden houdt.

Wanneer moet ik een aankoopmakelaar inschakelen?
Het is verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen als je niet weet waar je moet beginnen en iemand met expertise zoekt die je kan helpen. Bij het kopen van een huis komt veel kijken, zoals de zoektocht naar een woning, onderhandelen met de verkooppartij en waardebepalingen laten doen. Een aankoopmakelaar kan al deze dingen voor jou doen, zodat jij je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Dit scheelt jou een hoop tijd, want je hoeft immers zelf niet meer veel uit te zoeken. Wil je liever zelf een deel van het aankoopproces regelen, zoals onderhandelen of zelf op zoek gaan naar woningen? Dat kan! Spreek dat samen met je aankoopmakelaar af.
Wanneer moet ik een aankoopmakelaar betalen?
In de meeste gevallen betaal je de aankoopmakelaar achteraf, via de notaris. Soms wordt er wel alvast een eerste deel in rekening gebracht, bij aanvang van de opdracht. Zodra de woning definitief aangekocht is en de sleuteloverdracht van de woning plaats vindt, dan maakt de notaris een eindafrekening op. Hierin worden diverse facturen verrekend, zo ook die van de aankoopmakelaar.

Meer weten?

Heb je meer vragen over wat een aankoopmakelaar doet? Of wil je weten wat Het Fundament Makelaardij als aankoopmakelaar Tiel voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Aankoopmakelaar Tiel

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?