“De verkoop van jouw (t)huis in goede handen”

Wanneer je hebt besloten om je vertrouwde huis, de plek die jouw thuis is te verkopen, wil je dat hier zorgvuldig mee omgegaan wordt. We horen vaak van verkopers dat ze de woning graag gunnen aan een nieuwe koper die er met net zoveel plezier woont dan zij dat zelf gedaan hebben. Lief en leed is daar meegemaakt en er zijn waardevolle herinneringen ontstaan.

Neemt niet weg dat je ook graag de beste prijs wilt en de gunstigste voorwaarden. Deze combinatie van emotie en zakelijk handelen kun je aan ons toevertrouwen. Wij zijn goed in het luisteren naar de wensen van onze klanten, of het nu om verkopers of kopers gaat. Pas als je het verhaal kent, kun je veel bereiken en een mooie match maken.

Daarnaast mag je van ons professionaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid verwacht. Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 10. Veel genoemde competenties zijn: Enthousiast, deskundig, flexibel en duidelijk.

Uiteraard kun je van ons ook een duidelijke en complete presentatie van je woning verwachten. Met plaatsing op o.a. Funda, VBO etc. en de bijbehorende sociale media kanalen.

Wat doet de verkoopmakelaar precies?

Makelaar Natascha in overleg met een klantOns uitgangspunt is een complete dienstverlening voor de verkoop van je woning.
– Kennismaking
– Waardebepaling
– Verkoopstrategie
– De voorbereiding van de verkoop
– De woning te koop zetten
– Bezichtigingen
– Onderhandelen
– Koopovereenkomst
– De inspectie en overdracht

Deze stappen hebben we uitgebreid omschreven bij Werkwijze.

Benieuwd hoe het verkoopproces eruit ziet?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?