Aankoopmakelaar Leerdam

Het Fundament Makelaardij, jouw aankoopmakelaar in Leerdam

Mijn naam is Natascha Gerrits en ik ben jouw makelaar in Leerdam en omgeving. Wat ik het liefste doe? Jou helpen met het kopen, verkopen, huren of verhuren en taxeren van je huis! Wanneer het gaat om een woning kopen of verkopen, spelen in de meeste gevallen emoties een belangrijke rol. Het gaat namelijk om je oude of nieuwe thuis! Je wilt dat alles goed geregeld is, dat begrijp ik als geen ander. Daarom help ik jou als makelaar daar graag bij. 

Het is een leuk, maar spannend proces. Met mijn ruim 20 jaar ervaring op o.a. bouwkundig en juridisch gebied, zorg ik ervoor dat de risico’s tot een minimum beperkt worden. Daarnaast ben ik een echte kei in onderhandelen. Laat dat maar aan mij over, dan kan jij je richten op de leuke dingen. 

Ik ben geboren en getogen in de Betuwe! Met mijn regio kennis geef ik je bovendien een waardevol advies of je (droom)huis ook op jouw droomplek staat.

Hulp bij aankoop, verkoop, verhuur en taxatie 

Ons doel: Ontzorgen. Wij verdienen onszelf terug door het verstrekken van gerichte informatie om een gefundeerde beslissing te nemen.
Jouw voordeel: Je voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen.
Het verschil: Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Het Fundament Makelaardij biedt een breed palet aan diensten:

Persoonlijke begeleiding door jouw makelaar in Leerdam

Ik beloof je dat ik in ons eerste (en natuurlijk kosteloze) gesprek eerlijk ben om teleurstellingen te voorkomen. Daarbij luister ik niet alleen naar jouw vraag en wensen, maar blijf ik óók dicht bij mijn eigen normen en waarden. Zo weten we allebei wat we aan elkaar hebben. Vind je dat prettig? Dan krijg je een enthousiaste, nauwgezette doorpakker met kennis van zaken en een bouwkundige achtergrond die voor jou tot het uiterste gaat. Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor alle tarieven.

Kennismaken met Natascha, jouw aankoopmakelaar in Leerdam? Neem dan contact op!

Aankoopmakelaar Leerdam

Wij werken niet alleen als aankoopmakelaar in Leerdam, maar ook in onder andere Betuwe, Herwijnen, Waardenburg, Beesd, Culemborg, Geldermalsen en Tiel.

Veelgestelde vragen

Kan een verkoopmakelaar ook aankoopmakelaar zijn?
Dat ligt eraan: gaat het om hetzelfde huis of om twee verschillende huizen? Als de aankoopmakelaar van een bepaald huis ook de verkoopmakelaar is, dan mag dat niet. De makelaar vertegenwoordigt namelijk de belangen van de koper óf de verkoper. Deze zijn vaak niet hetzelfde. De verkoper wil bijvoorbeeld een hogere prijs voor de woning vragen dan de aankoper bereid is te betalen. Het wordt onmogelijk voor de makelaar om tegelijkertijd de prijs te verhogen en te verlagen. Daarom moet voor dezelfde woning de aankoopmakelaar een andere persoon zijn dan de verkoopmakelaar. Gaat het om twee verschillende huizen? Dan kan het wel! De makelaar kan jouw belangen behartigen bij het kopen van het ene huis, terwijl hij de verkoper van een ander huis ook tevreden houdt.
Wanneer moet ik een aankoopmakelaar betalen?
In de meeste gevallen betaal je de aankoopmakelaar achteraf, via de notaris. Soms wordt er wel alvast een eerste deel in rekening gebracht, bij aanvang van de opdracht. Zodra de woning definitief aangekocht is en de sleuteloverdracht van de woning plaats vindt, dan maakt de notaris een eindafrekening op. Hierin worden diverse facturen verrekend, zo ook die van de aankoopmakelaar.
Wat is landelijk wonen?
Landelijk wonen wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke elementen. Woningen met een landelijke stijl hebben een open interieur met grote ramen die veel natuurlijk licht naar binnen laten. Daarnaast worden veel natuurlijke materialen gebruikt, zoals steen en hout. Deze materialen geven je huis een warme, gezellige en kalme uitstraling. Naast natuurlijke materialen worden ook kleuren gebruikt die in de natuur terug te vinden zijn, zoals diepbruin, leigrijs en taupe.

Meer informatie over de diensten van Het Fundament Makelaardij? Bekijk het hier! 

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?