Aankoopmakelaar Leerdam

Het Fundament Makelaardij, jouw aankoopmakelaar in Leerdam

Mijn naam is Natascha Gerrits en ik ben jouw makelaar in Leerdam en omgeving. Wat ik het liefste doe? Jou helpen met het kopen, verkopen, huren of verhuren en taxeren van je huis! Wanneer het gaat om een woning kopen of verkopen, spelen in de meeste gevallen emoties een belangrijke rol. Het gaat namelijk om je oude of nieuwe thuis! Je wilt dat alles goed geregeld is, dat begrijp ik als geen ander. Daarom help ik jou als makelaar daar graag bij. 

Het is een leuk, maar spannend proces. Met mijn ruim 20 jaar ervaring op o.a. bouwkundig en juridisch gebied, zorg ik ervoor dat de risico’s tot een minimum beperkt worden. Daarnaast ben ik een echte kei in onderhandelen. Laat dat maar aan mij over, dan kan jij je richten op de leuke dingen. 

Ik ben geboren en getogen in de Betuwe! Met mijn regio kennis geef ik je bovendien een waardevol advies of je (droom)huis ook op jouw droomplek staat.

Hulp bij aankoop, verkoop, verhuur en taxatie 

Ons doel: Ontzorgen. Wij verdienen onszelf terug door het verstrekken van gerichte informatie om een gefundeerde beslissing te nemen.
Jouw voordeel: Je voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen.
Het verschil: Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Het Fundament Makelaardij biedt een breed palet aan diensten:

Persoonlijke begeleiding door jouw makelaar in Leerdam

Ik beloof je dat ik in ons eerste (en natuurlijk kosteloze) gesprek eerlijk ben om teleurstellingen te voorkomen. Daarbij luister ik niet alleen naar jouw vraag en wensen, maar blijf ik óók dicht bij mijn eigen normen en waarden. Zo weten we allebei wat we aan elkaar hebben. Vind je dat prettig? Dan krijg je een enthousiaste, nauwgezette doorpakker met kennis van zaken en een bouwkundige achtergrond die voor jou tot het uiterste gaat. Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor alle tarieven.

Kennismaken met Natascha, jouw aankoopmakelaar in Leerdam? Neem dan contact op!

Aankoopmakelaar Leerdam

Wij werken niet alleen als aankoopmakelaar in Leerdam, maar ook in onder andere Betuwe, Herwijnen, Waardenburg, Beesd, Culemborg, Geldermalsen en Tiel.

Meer informatie over de diensten van Het Fundament Makelaardij? Bekijk het hier! 

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?