Aankoopmakelaar Leerdam

Je droomhuis kopen?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Je moet namelijk ontdekken wat voor soort woning en welke woonomgeving je aanspreekt. Bovendien moet je weten welke wensen je hebt in je nieuwe woning voor nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Een aankoopmakelaar helpt je om kritisch te kijken. Wanneer  je je droomhuis hebt gevonden zie je vaak alleen de positieve punten. Het is dan lastig om de reële waarde te bepalen. Als aankoopmakelaar Leerdam bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Zo voeren wij goed voorbereid de onderhandelingen om de beste koopovereenkomst voor jou te bereiken.

Wat doet de aankoopmakelaar precies?

Aankoopmakelaar Leerdam kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen van jouw droomhuis. De ondersteuning van de aankoopmakelaar mag je gedurende het gehele aankoopproces verwachten. Aangezien de aankoopmakelaar, in vergelijking met de verkoopmakelaar, enkel opkomt voor de belangen van de koper kan de aankoopmakelaar u behoeden voor bepaalde misstappen.

Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Ondersteuning op maat

De aankoopbegeleiding van aankoopmakelaar Leerdam is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Voor elke potentiële woningkoper is er een passend pakket. Kijk bij tarieven voor de inhoud van de pakketten en de gunstige prijzen.

Je kiest zelf in welke fase je aankoopmakelaar Leerdam wilt inschakelen. Zeker in deze tijd, nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen soms sneller het nieuwe aanbod achterhalen dan dat je dat zelf kunt via bijvoorbeeld Funda.

 

Het traject

Het complete traject voor het kopen van een woning bestaat uit de volgende fases:

aankoopmakelaar Leerdam– Kennismakingsgesprek
– Persoonlijke profielschets
– Woning zoeken
– Bezichtiging
– Onderzoek
– Waardebepaling
– Onderhandelen
– Contract
– Inspectie en Overdracht

Voordelen van Het Fundament Makelaardij, uw aankoopmakelaar Leerdam

– Behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers
– Biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel “ontzorgen”
– Geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten
– Voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen
– Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.

 

Heb je vragen of wil je weten wat aankoopmakelaar Leerdam voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wij werken niet alleen in Leerdam, maar ook in onder andere Rhenoy, RumptBeesd en Heukelum.

Meer informatie over de werkwijze van Het Fundament Makelaardij? Bekijk het hier! 

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?