Aankoopmakelaar Waardenburg

Je droomhuis kopen?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Ontdekken wat voor soort woning en welke woonomgeving je aanspreekt. Bovendien, welke wensen je hebt in je nieuwe woning nu en de komende jaren. Tegelijkertijd zijn er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Heeft u een woning op het oog? Wij helpen je om kritisch te blijven kijken. Heb je je droomhuis gevonden? Dan zie je vaak vooral de positieve punten. Hierdoor is het lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Echter, als Het Fundament Makelaardij bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Dat wil zeggen dat wij goed voorbereid zijn op de onderhandelingen. Met als doel, de beste koopovereenkomst te bereiken.

Ondersteuning op maat

De aankoopbegeleiding van aankoopmakelaar Waardenburg is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Dat wil zeggen, voor elke potentiële woningkoper is er een passend pakket.

Wanneer je onze expertise wil inschakelen, kies je zelf. Zeker in deze tijd, nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen daardoor sneller het nieuwe aanbod achterhalen. Dit is soms sneller dan je zelf kunt via bijvoorbeeld Funda.

Wat doet de aankoopmakelaar precies?

Het Fundament Makelaardij kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen van jouw droomhuis. De ondersteuning van de aankoopmakelaar mag je gedurende het gehele aankoopproces verwachten. De aankoopmakelaar komt, in vergelijking met de verkoopmakelaar, enkel op voor de belangen van de koper. Hierdoor kan Het Fundament Makelaardij u behoeden voor bepaalde misstappen.

Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Omdat wij meedenken en de juiste wegen kennen, scheelt dat tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen. Zo kun jij je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Het traject

Het complete traject voor het kopen van een woning bestaat uit de volgende fases:

 • Kennismakingsgesprek
 • Persoonlijke profielschets
 • Woning zoeken
 • Bezichtiging
 • Onderzoek
 • Waardebepaling
 • Onderhandelen
 • Contract
 • Inspectie en Overdracht

Voordelen van Het Fundament Makelaardij, uw aankoopmakelaar Waardenburg

 • Behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers;
 • Biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel “ontzorgen”;
 • Geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten;
 • Voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen;
 • Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wij werken niet alleen in Waardenburg, maar ook in onder andere OpheusdenBeesd, Maurik en Meteren.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik een aankoopmakelaar betalen?
In de meeste gevallen betaal je de aankoopmakelaar achteraf, via de notaris. Soms wordt er wel alvast een eerste deel in rekening gebracht, bij aanvang van de opdracht. Zodra de woning definitief aangekocht is en de sleuteloverdracht van de woning plaats vindt, dan maakt de notaris een eindafrekening op. Hierin worden diverse facturen verrekend, zo ook die van de aankoopmakelaar.
Kan een verkoopmakelaar ook aankoopmakelaar zijn?
Dat ligt eraan: gaat het om hetzelfde huis of om twee verschillende huizen? Als de aankoopmakelaar van een bepaald huis ook de verkoopmakelaar is, dan mag dat niet. De makelaar vertegenwoordigt namelijk de belangen van de koper óf de verkoper. Deze zijn vaak niet hetzelfde. De verkoper wil bijvoorbeeld een hogere prijs voor de woning vragen dan de aankoper bereid is te betalen. Het wordt onmogelijk voor de makelaar om tegelijkertijd de prijs te verhogen en te verlagen. Daarom moet voor dezelfde woning de aankoopmakelaar een andere persoon zijn dan de verkoopmakelaar.

Gaat het om twee verschillende huizen? Dan kan het wel! De makelaar kan jouw belangen behartigen bij het kopen van het ene huis, terwijl hij de verkoper van een ander huis ook tevreden houdt.

Hoe werkt een aankoopmakelaar?
Een aankoopmakelaar ondersteunt jou in het hele proces van een huis kopen. Eerst ga je samen met de makelaar in gesprek over jouw wensen voor je toekomstige woning. Daarna zoekt de aankoopmakelaar een geschikte woning, regelt de bezichtiging en onderhandelt namens jou met de verkoper.

Daarnaast kijkt een aankoopmakelaar in tegenstelling tot jou met een objectieve blik naar huizen. Wanneer jij verblind bent door de positieve aspecten van de woning, kijkt de aankoopmakelaar verder. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Aankoopmakelaar Waardenburg

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?