Aankoopmakelaar Beesd

Je droomhuis kopen?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Ontdekken wat voor soort woning en welke woonomgeving je aanspreekt. Bovendien, welke wensen je hebt in je nieuwe woning nu en de komende jaren. Tegelijkertijd zijn er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Maar aankoopmakelaar Beesd helpt je om kritisch te kijken. Heb je je droomhuis gevonden? Dan zie je vaak vooral de positieve punten. Hierdoor is het lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Echter, als aankoopmakelaar bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Zo voeren wij goed voorbereid de onderhandelingen om de beste koopovereenkomst te bereiken.

Wat doet de aankoopmakelaar Beesd precies?

Een aankoopmakelaar kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen van jouw droomhuis. De ondersteuning van de aankoopmakelaar mag je gedurende het gehele aankoopproces verwachten. De aankoopmakelaar komt, in vergelijking met de verkoopmakelaar, enkel op voor de belangen van de koper. Hierdoor kan jouw aankoopmakelaar Beesd je behoeden voor bepaalde misstappen.

Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Omdat wij meedenken en de juiste wegen kennen, scheelt dat tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen. Zodat jij je droomhuis kan bemachtigen, zonder zorgen.

Het complete traject voor het kopen van een woning bestaat uit de volgende fases:

 • Kennismakingsgesprek
 • Persoonlijke profielschets
 • Woning zoeken
 • Bezichtiging
 • Onderzoek
 • Waardebepaling
 • Onderhandelen
 • Contract
 • Inspectie en Overdracht
 • Ondersteuning op maat

De aankoopbegeleiding van aankoopmakelaar Beesd is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Dat wil zeggen, voor elke potentiële woningkoper is er een passend pakket. Kijk bij tarieven voor de inhoud van de pakketten en de gunstige prijzen.

Wanneer je een aankoopmakelaar wilt inschakelen, kies je zelf. Zeker in deze tijd, nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen soms sneller het nieuwe aanbod achterhalen. Dat is sneller dan je dat zelf kunt via bijvoorbeeld Funda.

Voordelen van Het Fundament Makelaardij, jouw aankoopmakelaar Beesd

 • Behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers;
 • Biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel “ontzorgen”;
 • Geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten;
 • Voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen;
 • Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.

Neem nu contact met ons op!

Heb je vragen of wil je weten wat aankoopmakelaar Beesd voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wij werken niet alleen in Beesd, maar ook in onder andere Betuwe, Culemborg, Geldermalsen en Gorinchem.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar ondersteunt jou in het hele proces van een huis kopen. Eerst ga je samen met de makelaar in gesprek over jouw wensen voor je toekomstige woning. Daarna zoekt de aankoopmakelaar een geschikte woning, regelt de bezichtiging en onderhandelt namens jou met de verkoper.

Daarnaast kijkt een aankoopmakelaar in tegenstelling tot jou met een objectieve blik naar huizen. Wanneer jij verblind bent door de positieve aspecten van de woning, kijkt de aankoopmakelaar verder. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wanneer moet ik een aankoopmakelaar inschakelen?
Het is verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen als je niet weet waar je moet beginnen en iemand met expertise zoekt die je kan helpen. Bij het kopen van een huis komt veel kijken, zoals de zoektocht naar een woning, onderhandelen met de verkooppartij en waardebepalingen laten doen. Een aankoopmakelaar kan al deze dingen voor jou doen, zodat jij je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Dit scheelt jou een hoop tijd, want je hoeft immers zelf niet meer veel uit te zoeken. Wil je liever zelf een deel van het aankoopproces regelen, zoals onderhandelen of zelf op zoek gaan naar woningen? Dat kan! Spreek dat samen met je aankoopmakelaar af.
Kan een verkoopmakelaar ook aankoopmakelaar zijn?
Dat ligt eraan: gaat het om hetzelfde huis of om twee verschillende huizen? Als de aankoopmakelaar van een bepaald huis ook de verkoopmakelaar is, dan mag dat niet. De makelaar vertegenwoordigt namelijk de belangen van de koper óf de verkoper. Deze zijn vaak niet hetzelfde. De verkoper wil bijvoorbeeld een hogere prijs voor de woning vragen dan de aankoper bereid is te betalen. Het wordt onmogelijk voor de makelaar om tegelijkertijd de prijs te verhogen en te verlagen. Daarom moet voor dezelfde woning de aankoopmakelaar een andere persoon zijn dan de verkoopmakelaar.

Gaat het om twee verschillende huizen? Dan kan het wel! De makelaar kan jouw belangen behartigen bij het kopen van het ene huis, terwijl hij de verkoper van een ander huis ook tevreden houdt.

Aankoopmakelaar Beesd

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?