“Verduurzamen van je huidige of nieuwe woning.”

Grip krijgen op het energie­verbruik

 

Grip krijgen op het energieverbruik van je woning wordt steeds belangrijker. Naast dat wonen in een huis waarin aandacht is gestoken in het verduurzamen ervan fijner is om in te wonen qua comfort, zorgt het ook voor lagere energielasten en is het beter voor het milieu.

Je wil ermee aan de slag, hoe pak je dat dan aan? Wat kost dat en welke subsidies zijn er in te zetten? Welke kansen liggen er op het gebied van verduurzamen en wat levert dat op aan comfort, reduceren energielasten of een hogere verkoopprijs voor de toekomst? Vragen waar wij graag in meedenken en adviseren. Dit doen wij vanuit expertise die we hebben opgedaan door de verbouwing/renovatie van onze eigen woningen en het optimaal verduurzamen ervan, opleidingen die we volgen op het gebied van Energie Prestatie Woningen en de vele voorbeelden die we met regelmaat voorbij horen en zien komen bij klanten.

Wij zijn makelaars met een sterke interesse in duurzaamheid. We zijn een spin in het web waarbij we de juiste partijen samenbrengen in dit proces. We beginnen met het maken van een advies om stapsgewijs verbeteringen door te voeren. Dit is een persoonlijk plan, afhankelijk van je situatie en eventuele toekomstplannen.

Duurzame makelaar Leerdam

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • Meedenken over de stappen die je kunt zetten in het verduurzamen van je (aan te kopen) woning. 

  • Je in contact brengen met experts op het gebied van verduurzamen woningen in alle facetten. 

  • De waarde van je woning berekenen na het doorvoeren van de duurzaamheidsmaatregelen. 

  • Je in contact brengen met een hypotheekadviseur voor een (duurzame) hypotheek. 

  • Subsidiemogelijkheden toelichten (overheidssubsidies en/of subsidies vanuit de gemeente).

Tessa en Natascha van Het Fundament Makelaardij

Energie Prestatie specialist

 

Natascha volgt de opleiding Energie Prestatie Adviseur Woningen. Zo kan ik naast mijn vak als makelaar ook energieadvies geven aan zowel kopers in een aankooptraject als verkopers in het verkooptraject. Natascha gaat zich ook specialiseren in het opstellen van energierapporten. Bij het verkopen of verhuren van een woning is een energierapport verplicht, met deze aanvullende dienstverlening beschikken onze klanten snel over een betrouwbaar energierapport.

Waardevolle toevoeging

 

Wij zijn ervan overtuigd dat de (toekomstige) waarde van woningen voor een groot deel bepaald gaat worden door de energetische kwaliteit. Met andere woorden; hoe goed is de woning geïsoleerd, hoe duurzaam zijn de installaties en hoe hoog is de energierekening.

Daarom vinden wij het belangrijk en interessant om hierin mee te kunnen denken met onze klanten.

Verduurzamen

Als duurzame makelaar adviseren wij onze klanten graag zo compleet mogelijk, zo werken we samen aan een duurzame(re) wereld!

Heeft u vragen over het verduurzamen van een woning? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?