“Je wensen en behoeften helder in kaart en professionele en persoonlijke begeleiding”

Zijn wij jouw makelaar?

Het team van Het Fundament Makelaardij bestaat uit Natascha Gerrits en Romy Simon, we zijn twee energieke makelaars met elk onze eigen achtergrond.

Natascha Gerrits
Meer over Natascha

Natascha is geboren en getogen in de Betuwe, waar ze nog altijd met heel veel plezier woont en werkt. Ze is al jong in de makelaardij terecht gekomen en kent het gebied als geen ander. Door het stellen van de juiste vragen en écht te luisteren, weet ze keer op keer het beste resultaat te bereiken voor haar klanten. Ze is eerlijk, oprecht en duidelijk. Heb je vraagstukken over duurzaamheid of het verbouwen van een woning? Mede door haar eigen renovatieproject en technische kennis kun je bij Natascha terecht voor dit soort uitdagingen.

Tessa van den Brand
Meer over Romy

Romy is geboren en getogen in de Betuwe, waar ze nog altijd met veel plezier woont. Ze heeft met succes de opleiding Juridisch administratieve beroepen afgerond in s’-Hertogenbosch.Om de opleiding met succes af te ronden, heeft ze stage gelopen bij Het Fundament. Door haar stage bij Het Fundament kwam ze er al snel achter dat de makelaardij hetgeen is waar ze verder in wilt. Romy gaat de opleiding tot makelaar met plezier volgen. Ze werkt en woont niet alleen in de Betuwe, maar haar grote hobby paardrijden oefent zij hier ook uit. Rijden door de Betuwe met haar eigen paard is het liefste wat ze doet.

Op onze visitekaartjes staat dat we makelaar zijn. En dat zijn we ook. Toch voelen wij ons geen makelaar in de klassieke zin van het woord. Ons vertrekpunt is namelijk niet het binnen halen van een opdracht. Laat staan ons service- of dienstenpakket. We beginnen bij jou.

Maakt dat verschil? Een wereld! Wat is je échte vraag? Welke hoop en verwachtingen koester je? En welke rol wil je dat wij op ons nemen? Samen bepalen we hoe we je droomhuis vinden, je huis verkopen of verhuren. Wij beloven je dat we in ons eerste – en natuurlijk kosteloze – gesprek eerlijk zijn om teleurstellingen te voorkomen. Daarbij luisteren we niet alleen naar jouw vraag en wensen, we blijven ook dicht bij onze eigen normen en waarden. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Hebben we een klik? Dan krijg je van ons een professionele en persoonlijke begeleiding waarbij we voor jou tot het uiterste gaan.

Wij helpen jou graag bij: kopen, verkopen, huren of verhuren, taxeren en advies op verduurzamen van je (nieuwe) woning!

Zijn wij jouw makelaar? Met aandacht luisteren we naar jouw verhaal tijdens een kennismaking!

Natascha & Romy

Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?