“Je wensen en behoeften helder in kaart en professionele en persoonlijke begeleiding”

Zijn wij jouw makelaar?

Het team van Het Fundament Makelaardij bestaat uit Natascha Gerrits en Tessa van den Brand, we zijn twee energieke makelaars met elk onze eigen achtergrond.

Tessa van den Brand
Meer over Tessa

We starten bij Tessa. Zij is een aantal jaren geleden verhuisd met haar gezin van Utrecht naar een dorp in West-Betuwe. Van de drukte naar een rustigere omgeving met meer ruimte in en rondom huis. Tessa is ondernemend en sociaal ingesteld, heeft haar nieuwe woongebied leren kennen door op ontdekking uit te gaan, open te staan voor nieuwe mensen en nieuwsgierig te zijn naar het gebied met al haar kenmerken die per dorp verschillen. Ze weet als geen ander hoe fijn het is om van een nieuwe omgeving en huis een echt thuis te maken. En ook welke uitdagingen je daarbij tegen kan komen. Met een flinke dosis inlevingsvermogen begeleidt ze klanten graag vanuit haar kennis en ervaring in hun proces.

Natascha Gerrits
Meer over Natascha

Natascha is geboren en getogen in de Betuwe, waar ze nog altijd met heel veel plezier woont en werkt. Ze is al jong in de makelaardij terecht gekomen en kent het gebied als geen ander. Door het stellen van de juiste vragen en écht te luisteren, weet ze keer op keer het beste resultaat te bereiken voor haar klanten. Ze is eerlijk, oprecht en duidelijk. Heb je vraagstukken over duurzaamheid of het verbouwen van een woning? Mede door haar eigen renovatieproject en technische kennis kun je bij Natascha terecht voor dit soort uitdagingen.

Op onze visitekaartjes staat dat we makelaar zijn. En dat zijn we ook. Toch voelen wij ons geen makelaar in de klassieke zin van het woord. Ons vertrekpunt is namelijk niet het binnen halen van een opdracht. Laat staan ons service- of dienstenpakket. We beginnen bij jou.

Maakt dat verschil? Een wereld! Wat is je échte vraag? Welke hoop en verwachtingen koester je? En welke rol wil je dat wij op ons nemen? Samen bepalen we hoe we je droomhuis vinden, je huis verkopen of verhuren. Wij beloven je dat we in ons eerste – en natuurlijk kosteloze – gesprek eerlijk zijn om teleurstellingen te voorkomen. Daarbij luisteren we niet alleen naar jouw vraag en wensen, we blijven ook dicht bij onze eigen normen en waarden. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Hebben we een klik? Dan krijg je van ons een professionele en persoonlijke begeleiding waarbij we voor jou tot het uiterste gaan.

Wij helpen jou graag bij: kopen, verkopen, huren of verhuren, taxeren en advies op verduurzamen van je (nieuwe) woning!

Zijn wij jouw makelaar? Met aandacht luisteren we naar jouw verhaal tijdens een kennismaking!

Natascha & Tessa

Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?