“Je wensen en behoeften helder in kaart en professionele en persoonlijke begeleiding”

Over ons

Wij zijn Natascha Gerrits, Lois Frederiks en Tessa van den Brand. Wij helpen jou met het kopen, verkopen, huren, verhuren en taxeren van je huis!

Meer over Natascha

Natascha is geboren en getogen in de Betuwe en woont samen met haar man in het mooie Rhenoy aan de rivier de Linge. Al sinds 1999 is ze werkzaam in de makelaardij in de Betuwe. Ze heeft dus al ruim 20 jaar ervaring en expertise in de woningmakelaardij. Door haar brede bouwkundige en juridische kennis, zorgt ze ervoor dat de risico’s tot een minimum worden beperkt. Met haar regionale kennis geeft ze bovendien een waardevol advies of je (droom)huis ook op jouw droomplek staat.

Daarnaast is ze een kei in onderhandelen. Zo kun jij je richten op de leuke dingen. Ze is ook geregistreerd taxateur en verhuurmakelaar. Van haar mag je een compleet (NWWI gevalideerd) taxatierapport verwachten van hoge kwaliteit, onafhankelijk, eerlijk en objectief!

Meer over Lois

Lois is geboren en getogen in Tiel. Ze heeft haar opleiding management assistent gevolgd op het ROC Rivor in Tiel en is met haar stage terecht gekomen bij het Fundament. Een eerdere stage heeft ze afgerond bij een accountantskantoor in Tiel.

Gezien haar brede opleiding kon ze bij veel bedrijven terecht, maar ze koos voor de makelaardij. Van te voren had ze geen idee wat er allemaal komt kijken op een makelaarskantoor.

Inmiddels is ze aardig op de hoogte en helemaal enthousiast geworden. Zij is het eerste aanspreekpunt op kantoor zowel telefonisch, per mail als fysiek. Ze helpt je enthousiast met het geven van informatie, het plannen van afspraken en ondersteunt Natascha op kantoor met allerlei administratieve taken.

Meer over Tessa

Tessa woont sinds een aantal jaar in het prachtige Rhenoy. Daar woont ze samen met Roel en hun twee zonen Olivier en Thijmen. Van huis uit is zij onderwijskundige. Door het aanstekelijke enthousiasme van Natascha voor het vak is Tessa geïnteresseerd geraakt in de makelaardij.
In 2020 heeft zij besloten een carrière switch te maken door de opleiding woonmakelaar (KRMT) te gaan volgen. Tessa heeft zich sinds oktober 2022 als makelaar toegevoegd bij Natascha en Lois om samen te bouwen aan de toekomst van het Fundament Makelaardij.

Tot snel! Natascha, Lois & Tessa

Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?