“Het verhuren van woningen is een vak apart!”

Het verhuren van woningen is een vak apart! Wij weten wat er allemaal bij komt kijken en zijn volledig op de hoogte van de actuele wetten en regels.

Veel ervaring, mensenkennis en kennis van de wetten en regels zorgen voor de juiste selectie van kandidaat huurders. Met onze hulp maak je als verhuurder een overwogen keuze voor de juiste huurder en kun je op die manier je woning veilig verhuren. We bieden een full-service pakket. Verhuur zonder zorgen!

Naast het zoeken naar een geschikte huurder en de juridische aspecten, kun je ons ook het dagelijks beheer én het financieel beheer laten regelen. Dan zijn wij voor de huurder het eerste aanspreekpunt. Voor een huurder komt het professioneel over als de makelaar de contactpersoon is. Wij weten hoe we met situaties om moeten gaan en kunnen dit zakelijk afhandelen. Achter de schermen hebben wij contact met jouw als verhuurder en adviseren we wat te doen. Alles wordt goed gedocumenteerd in ons crm systeem, zodat er een compleet dossier wordt opgebouwd.

Daarnaast werken we samen met VerhuurVeilig. Voor ondersteunen van huur – en verhuur proces van vastgoed in Nederland. Het ondersteunen van diegenen die gedupeerd zijn als gevolg van falende procedures bij het verhuren van vastgoed.

– Kennismakingsgesprek
– Professionele presentatie op diverse websites (o.a. Funda, VBO, Pararius)
– “te huur” bord, indien gewenst
– Bezichtigingen begeleiden
– Uitgebreide screening van de kandidaat huurder(s)
– Opstellen huurovereenkomst
– Oplevering en sleuteloverdacht

Aanvullende diensten:
– Financieel beheer
– Tussentijdse inspecties
– Algemeen beheer:
– 1e aanspreekpunt voor huurders
– Doorvoeren jaarlijkse huurverhoging
– Verrekenen gas/water/licht
– Inschakelen van partijen bij benodigde reparaties, onderhoud etc.
– Huurwisselingen

Benieuwd hoe het verhuurproces eruit ziet?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?