Aankoopmakelaar Betuwe

Je droomhuis kopen?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Ontdekken wat voor soort woning en welke woonomgeving je aanspreekt. Bovendien welke wensen je hebt in je nieuwe woning nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Maar aankoopmakelaar Betuwe helpt je om kritisch te kijken. Heb je je droomhuis gevonden, dan zie je vaak vooral de positieve punten. Hierdoor is het lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Echter, als aankoopmakelaar bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Zo voeren wij goed voorbereid de onderhandelingen. Met als doel om de beste koopovereenkomst te bereiken.

Wat doet de aankoopmakelaar precies?

Aankoopmakelaar Betuwe kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen van jouw droomhuis. De ondersteuning van de aankoopmakelaar mag je gedurende het gehele aankoopproces verwachten. De aankoopmakelaar komt, in vergelijking met de verkoopmakelaar, enkel op voor de belangen van de koper. Daarom kan uw aankoopmakelaar Betuwe u behoeden voor bepaalde misstappen.

Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Doordat wij meedenken en de juiste wegen kennen, scheelt dat tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen. Dat wil zeggen, je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Het complete traject voor het kopen van een woning bestaat uit de volgende fases:

 

 • Kennismakingsgesprek
 • Persoonlijke profielschets
 • Woning zoeken
 • Bezichtiging
 • Onderzoek
 • Waardebepaling
 • Onderhandelen
 • Contract
 • Inspectie en Overdracht

Ondersteuning op maat

De aankoopbegeleiding van een aankoopmakelaar is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Met andere woorden, voor elke potentiële woningkoper is er een passend pakket. Kijk bij tarieven voor de inhoud van de pakketten en de gunstige prijzen.

Je kiest zelf in welke fase je aankoopmakelaar Betuwe wilt inschakelen. Zeker in deze tijd, nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen hierdoor sneller het nieuwe aanbod achterhalen. Dat is sneller dan je zelf kunt via bijvoorbeeld Funda.

Voordelen van Het Fundament Makelaardij, uw aankoopmakelaar Betuwe

 • Behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers;
 • Biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel “ontzorgen”;
 • Geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten;
 • Voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen;
 • Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.
 • Neem nu contact met ons op!

Heb je vragen of wil je weten wat aankoopmakelaar Betuwe voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wij werken niet alleen in de Betuwe, maar ook in onder andere Gorinchem en Leerdam.

Veelgestelde vragen: aankoopmakelaar Betuwe

Wat is landelijk wonen?

Landelijk wonen wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke elementen. Woningen met een landelijke stijl hebben een open interieur met grote ramen die veel natuurlijk licht naar binnen laten. Daarnaast worden veel natuurlijke materialen gebruikt, zoals steen en hout. Deze materialen geven je huis een warme, gezellige en kalme uitstraling. Naast natuurlijke materialen worden ook kleuren gebruikt die in de natuur terug te vinden zijn, zoals diepbruin, leigrijs en taupe. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hoe kies ik een aankoopmakelaar?

De eerste stap is het lezen van reviews. Door de ervaringen van andere mensen te lezen, weet jij wat je kan verwachten. Zijn de reviews positief? Neem dan contact op. Zo kom je erachter of er een klik is tussen jou en de aankoopmakelaar. Is de klik er niet? Dan kan het maar zo zijn dat de makelaar een heel ander beeld heeft van wat jij belangrijk vindt in een woning. Het vinden van de perfecte woning wordt dan lastig. Kies dus een aankoopmakelaar met positieve reviews en een goede persoonlijke klik. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer moet ik een aankoopmakelaar betalen?

In de meeste gevallen betaal je de aankoopmakelaar achteraf, via de notaris. Soms wordt er wel alvast een eerste deel in rekening gebracht, bij aanvang van de opdracht. Zodra de woning definitief aangekocht is en de sleuteloverdracht van de woning plaats vindt, dan maakt de notaris een eindafrekening op. Hierin worden diverse facturen verrekend, zo ook die van de aankoopmakelaar. Klik hier om contact met ons op de nemen.

Aankoopmakelaar Beesd

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?