Het Fundament krijgt van haar klanten een 10!

Mirko VisserMirko Visser
12:51 27 Dec 23
Zeer deskundige en eerlijke makelaar. Grote kennis van de lokale markt en eventuele concurrerende panden. Professionele foto's en zelfs video's. Ze gaan niet voor minder dan top kwaliteit. Ontspannen contact en reëel overleg, alles voor de klant die toch soms met een onrealistische blik er naar kijkt. Ze houden je met beide benen op de grond.Top gedaan meiden!
Michel Van ArnhemMichel Van Arnhem
10:43 17 Nov 23
Hele goede service.
Emilie DeitersEmilie Deiters
11:27 24 Oct 23
We waren zeer kritische klanten, maar Tessa en Natasha hebben al onze vragen kunnen beantwoorden. Ze hebben een prettige werkwijze, zijn goed bereikbaar, willen alles tot op de bodem uitzoeken en zijn ook gewoon hartstikke gezellig om mee samen te werken. Eigenlijk vinden we het een beetje jammer, dat het eerste huis meteen raak was!
Fiona VoetFiona Voet
14:31 25 Sep 23
Ik ben zeer tevreden met de diensten van Het Fundament Makelaardij. Ze hebben mijn appartement op een professionele en efficiënte manier verkocht. Het hele proces verliep vlot en zonder problemen. De makelaar was deskundig, vriendelijk en altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ze hebben een uitstekende kennis van de lokale markt en hebben me geholpen om een goede verkoopprijs te krijgen.Bovendien was het opmerkelijk hoe goed de makelaar luisterde naar mijn eigen behoeften en wensen als verkoper, maar ook hoe ze feilloos aanvoelde wat potentiële kopers zochten. Ze speelde slim in op deze inzichten, waardoor de presentatie van mijn appartement perfect aansloot bij de verwachtingen van de kijkers. Haar vermogen om zowel de verkopers als de kopers te begrijpen en tevreden te stellen, heeft het verkoopproces echt naar een hoger niveau getild. Dit heeft me het volste vertrouwen gegeven in haar deskundigheid en toewijding aan haar vak. Kortom, Het Fundament Makelaardij heeft bewezen dat ze niet alleen luistert naar wat de klant wil, maar ook begrijpt wat kijkers nodig hebben voor een succesvolle verkoop. Bedankt voor jullie geweldige service!
js_loader

Lees hieronder alle oudere reviews van Funda en Advieskeuze

Marika

Alles ging super goed. voelde ons op ons gemak. Duidelijk uitleg en super goed geregeld alles. Zeer aan te raden. Alles was perfect in orde. Goed advies.

Jaap Kort

Helder en vriendelijk. Duidelijke afspraken en prima communicatie. Duidelijke uitleg over koopcontract.

Patrick van Arnhem

Alles van begin tot eind goed geregeld, de service is perfect echt goed bijgestaan door de makelaar,prettige en rustige samenwerking

Rosalie

"Steun en toeverlaat in onze zoektocht naar een huis. Waarvan wij uit onze emotie kijken en handelen kijkt onze makelaar van uit praktische en kwalitatieve oogpunt naar de woning. Het contact met de tegen partij ligt geheel in haar handen en dat is heel rustgevend. Zij weet immers precies welke vragen er gesteld moeten worden.

Ook bij het bieden op een woning in deze hectische tijd verliest zij de realiteit niet uit het oog waardoor we voor ons precies het juiste hebben gedaan. Met dit huis als mooie resultaat.
ik zou iedereen deze makelaar dan ook van harte aanbevelen. zeker als je een rustige en wat meer relaxte zoektocht wil (:
"

Bennie

Het contact verliep zeer goed. Natasha, de makelaar, was zeer betrokken en nam de tijd om het proces uit te leggen en ons op ons gemak te stellen. De verkoop en bezichtigingen hebben plaatsgevonden tijdens onze vakantie. Natasha hield is continu op de hoogte van de stand van zaken. We zijn erg blij dat we met haar in zee zijn gegaan.

Vivian Bisschops

Natascha heeft ons goed geholpen met het aankopen van een woning. Dankzij haar hebben wij snel een woning weten te bemachtigen. Wij hadden het all-in pakket en zij heeft dus alles voor ons geregeld, wij waren echt ontziend. Zeker bij het kopen van een eerste huis vonden wij dit erg fijn. Wij zouden haar iedereen aanbevelen!

Sorayda Kappel

Top makelaar voor aankoop, heel fijn contact en ook heel transparant over wat je kan verwachten in de huidige huizenmarkt. Denkt graag met je mee en geeft helder advies over je investering in een woning.

Henk Zaaijer

Natascha is een zeer professionele en gedreven makelaar. Weet hoe de markt in elkaar zit en kan hierdoor mij goed van advies voorzien.

Tonie Bron

"Natascha is aan-verkoopmakelaar en ook bouwkundig goed onderlegd. Hoe makkelijk is dat. Ze zit al meer dan 20 jaar in het vak en heeft dus veel ervaring opgedaan. Goed te bereiken en staat altijd klaar voor je vragen. Ze komt met frisse ideeën wat met een woning mogelijk is.
Ze gaat er vol voor en heeft er plezier in. "

Van Kats

Ik zou Het Fundament Makelaardij zeker aanbevelen.
De begeleiding van zoeken tot en met aankoop was professioneel.
De communicatie met Natascha van Fundament Makelaardij was altijd vriendelijk en correct.
Ook de oprechte betrokkenheid bij het verloop van de aankoop heb ik als erg prettig ervaren.
Dus bent u op zoek naar een makelaar met kennis van zaken, dan bent u bij Het Fundament Makelaardij op het goede adres.

de Wilde

Het contact met de makelaar verliep heel goed.
Goede bereikbaarheid vinden wij heel belangrijk. We kregen snelle reactie bij vragen. Deskundig advies over contractvormen ed.
korte lijntjes en updates na bezichtiging en screening.
Je krijgt een mooi digitaal dossier bij de sleuteloverdracht.
Al met al zeer tevreden.

Behzad Rashidi

Het Fundament Makelaardij was an ideal ally throughout our house searching and buying process. Natascha Gerrits made this experience very professional and personal! Communication was excellent and she was extremely helpful, solving our doubts, answering our questions and simplifying all the steps for us. We were able to acquire the first house we visited with her (after almost two years of house hunting). She was very constructive and even gave us ideas on how to better utilize the space in the house. Working with Het Fundament Makelaardij was a great and successful experience. Highly recommended!

Hannie

Wij verhuren een object naast ons huis. Al 6 jaar laten we de verhuur over aan Natascha met volle tevredenheid! Een fijne en vertrouwde makelaar die alles zeer goed regelt!

Roel

Natascha is een deskundige aankoopmakelaar. Ze heeft goede kennis van de regio. Daarnaast is ze eerlijk en betrouwbaar.

Verdonck

Goede en vriendelijke begeleiding met het aankopen van een huis in lastige tijden, zelfs al was het uiteindelijke huis niet helemaal in haar werkgebied.

Carola

Wat een topper die Natascha! Zonder haar hadden wij ons droomhuis nooit kunnen kopen in deze gekke huizenmarkt. Ze heeft verstand van zaken, wees ons tijdens de bezichtiging op goede punten en stelde goede vragen, ook qua bieding heeft ze ons de goede kant op gewezen. Zelfs tijdens haar vakantie was ze bereikbaar om ons te begeleiden! We raden haar aan iedereen aan.

Ard Verrips

In deze hopeloze markt hebben we diverse huizen met Natascha bekeken en konden we gebruik maken van haar deskundigheid, met name waar het de bouwkwaliteit van een huis betrof.
Plezierige begeleiding!

van Driel

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp van Natascha. Het contact voelde direct vertrouwd. Natascha is heel eerlijk en daadkrachtig. Daarnaast neemt ze de tijd voor je en heeft ze veel kennis. Echt een goede aankoopmakelaar!

Klomp

"Natascha werkt vlot, reageert snel.

Het is erg fijn dat er niet via collega's/ medewerkers contact is maar gewoon 1 op 1."

Tim

Een fijne makelaar, die kijkt naar de wensen van de mensen. We hebben ons droomhuisje gevonden, ondanks er nog aardig wat moet gebeuren.

Rob

Contact was prima altijd bereikbaar en open voor suggesties luistert goed naar de wensen van de klant

Bayd'r Martodihardjo

"Duidelijkheid en eerlijkheid zijn denk ik de goeie woorden om Natascha kort te beschrijven. We zijn eigenlijk per toeval bij haar terecht gekomen en het klikte meteen. Ze speelde goed in op onze wensen en heeft ons eigenlijk op een zeer positieve manier weten te verbazen.
De samenwerking met de hypotheek- en verzekeringsadviseur in hetzelfde pand heeft ook z'n meerwaarde aangetoond.
Al met al is/was het een plezier om dit avontuur met Natascha aan te gaan en we hebben er geen moment spijt van gehad!!"

Jan Willem Rodenhuis

Natascha is erg prettig om mee samen te werken. Ze heeft onze zoekvraag goed begrepen en is hier goed mee omgegaan. We zijn tevreden met de door ons aangekochte woning en hoe Natascha dit proces begeleid heeft. Kernwoorden: open communicatie, meedenken zonder gedoe en daarbij niet te bang om ons ook een beetje te 'duwen' bij het nemen van beslissingen.

Sibrand van Minnen

Via via Het Fundament aanbevolen gekregen en we zijn zeer tevreden over de dienst verlening, ondersteuning en kennis van Natascha Gerrits. Ondanks dat ze nog vakantie had heeft ze ons bij gestaan op alle belangrijke momenten en voorzien van goed advies.

Janet

"Het contact met Natascha verloopt goed, vlot en gezellig. We kunnen deze makelaar zeker aanbevelen.

Ze zoekt veel voor je uit en kan haar onderbouwing en bevindingen goed uitleggen.

Ons huis was binnen korte tijd verhuurd. Helemaal top👍"

Christa

"Op een bepaald moment neem je een besluit. Je gaat je huis verkopen. Een behoorlijk ingrijpende beslissing in je leven. Je gaat je vertrouwde stek verlaten voor iets nieuws.
Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken. Natascha Gerrits neemt zoveel zorgen uit handen, denkt met je mee, staat altijd voor je klaar, is inlevend, betrokken en heeft heel veel kennis op haar vakgebied. Ze stelt je op je gemak en snapt hoe je je voelt.
De verkoop liep fantastisch dankzij haar. Een vakvrouw, een geweldig mens en dus een echte aanrader!"

Herman Perlo

Alle afspraken zijn nagekomen en op tijd. Op en aanmerkingen netjes opgelost. Rapportage zag allemaal goed en duidelijk uit.

Koos de Jong

Het lijkt wat overdreven, overal een 10 voor geven. Maar geloof me, makelaardij het Fundament is eigenlijk een 12 waard! Zoveel deskundigheid, betrokkenheid, kennis en kunde. Het is niet de eerste transactie die het fundament voor mijn uitgevoerd heeft. Ben al meerdere malen (over de jaren heen) door makelaardij het Fundament voortreffelijk geholpen. Hier heb je een deskundigheid partij die weet wat er speelt en er voor gaat. Mijn complimenten hebben jullie! Makelaar nodig? Voor mij geen vraag meer ‘het fundament’.

Koen Sluiters

"Erg tevreden over de samenwerking.
Natascha doet dat wat je mag verwachten van een verkoopmakelaar, en meer!"

Selma Rietmeijer

Hele goede verkoop en aankoopmakelaar. Ze heeft altijd het beste met de klant voor en staat altijd voor je klaar.

Koen Sluiters

"Het is de 2e keer dat Het Fundament Makelaardij mij heeft geholpen met de aankoop van een woning. Dat zegt al iets.
Natascha neemt altijd net die extra moeite, net die extra stap om er altijd het allerbeste voor haar klant eruit te halen.
Daarnaast neemt ze altijd de tijd voor je, is ze goed bereikbaar en je kan altijd bij haar terecht voor advies over alle zaken die erbij komen kijken bij de aankoop van een woning. Zo is ze ook goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Gedurende het gehele traject hebben wij géén kritisch punt ervaren. Echt een topper!"

Goedhart

We waren zeer kritische klanten, maar Tessa en Natasha hebben al onze vragen kunnen beantwoorden. Ze hebben een prettige werkwijze, zijn goed bereikbaar, willen alles tot op de bodem uitzoeken en zijn ook gewoon hartstikke gezellig om mee samen te werken. Eigenlijk vinden we het een beetje jammer, dat het eerste huis meteen raak was!

Gerwin Doeze Jager

Veel bezichtigingen gedaan met steeds een realistisch advies afgestemd op eigen wensen en door te luister naar wat ik precies zocht.

Fiona Voet

"IIk ben zeer tevreden met de diensten van Het Fundament Makelaardij. Ze hebben mijn appartement op een professionele en efficiënte manier verkocht. Het hele proces verliep vlot en zonder problemen. De makelaar was deskundig, vriendelijk en altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ze hebben een uitstekende kennis van de lokale markt en hebben me geholpen om een goede verkoopprijs te krijgen.

Bovendien was het opmerkelijk hoe goed de makelaar luisterde naar mijn eigen behoeften en wensen als verkoper, maar ook hoe ze feilloos aanvoelde wat potentiële kopers zochten. Ze speelde slim in op deze inzichten, waardoor de presentatie van mijn appartement perfect aansloot bij de verwachtingen van de kijkers. Haar vermogen om zowel de verkopers als de kopers te begrijpen en tevreden te stellen, heeft het verkoopproces echt naar een hoger niveau getild. Dit heeft me het volste vertrouwen gegeven in haar deskundigheid en toewijding aan haar vak. Kortom, Het Fundament Makelaardij heeft bewezen dat ze niet alleen luistert naar wat de klant wil, maar ook begrijpt wat kijkers nodig hebben voor een succesvolle verkoop. Bedankt voor jullie geweldige service!"

Jaap Bogerd

"Ze was/waren heel duidelijk en correct. Eerlijk en ondersteunend.
Gaven veel tips en adviezen.
Zij hebben er alles aan gedaan om het huis te verkopen.
Wij konden ze altijd bellen voor vragen"

Mirko

Zeer prettige makelaar. Veel kennis van de lokale markt en eventuele concurrerende panden. Begeleiding was zeer prettig en persoonlijk. In de onderhandelingen zijn ze eerlijk en betrouwbaar. Veel persoonlijke aandacht en een prettige partner.

Fiona

Het hele proces verliep vlot en zonder problemen. De makelaar was deskundig, vriendelijk en altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ze hebben een uitstekende kennis van de lokale markt en hebben me geholpen om een goede verkoopprijs te krijgen.

Thea

Natascha is zeer kundig en professioneel. Ze neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat alles perfect is geregeld. Ze is heel toegankelijk en super aardig! Wij zullen haar zeker aanbevelen.

Bianca

Wij waren niet de makkelijkste klanten, we hebben ruim 31 jaar in een heerlijk huis mogen wonen maar aan alles komt een eind zo ook aan dit huis.Maar we wisten werkelijk niet wat we wilden nieuwbouw of een jaren 30 huis.Natascha heeft ons hier doorheen gesleept en ondanks ons : nee daar gaan we niet wonen,dat is te klein,dat is te ver enz. bleef zij vriendelijk en zeer geduldig verder zoeken, petje af. En het is haar gelukt om een fijn, gezellig huis voor ons te vinden waar we het vast prima naar ons zin gaan krijgen. Natascha heel erg bedankt voor je professionele,geduldige en vriendelijke hulp.

Roel & Tessa

Zonder twijfel kwamen we bij het laten taxeren van onze woning uit bij Natascha. Waarom? Haar drive, vakmanschap en warme benadering spreken ons aan. Ze werkt zaken tot in de puntjes uit, communiceert/ overlegt hier transparant over, legt zaken helder uit zodat de klant het snapt en komt afspraken na.

Wilko, Melanie & Feline

Natascha is een hele lieve en vriendelijke makelaar. Ze neemt rustig de tijd voor je en geeft een goede advies voor de verkoop van de woning. Ik kan haar erg aanraden bij verkoop en aankoop van een woning.

Christa van 't End

Op een bepaald moment neem je een besluit. Je gaat je huis verkopen. Een behoorlijk ingrijpende beslissing in je leven. Je gaat je vertrouwde stek verlaten voor iets nieuws.
Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken. Natascha Gerrits neemt zoveel zorgen uit handen, denkt met je mee, staat altijd voor je klaar, is inlevend, betrokken en heeft heel veel kennis op haar vakgebied. Ze stelt je op je gemak en snapt hoe je je voelt.
De verkoop liep fantastisch dankzij haar. Een geweldig mens, een vakvrouw en dus een echte aanrader!

Jan

Goede kennis van zaken, duidelijk en transparant. Ze schat de situatie goed in en is een uitstekende onderhandelaar.

Gert en Claudia

Natascha is deskundig, meedenkend, flexibel, accuraat en gezellig.

Frits van Wijk

Vanaf het eerste contact een uitstekende communicatie m.b.t. de afspraak, vervolgzaken e.d. Geen loze beloften, goede voorbereiding en het nakomen van afspraken.

Medy Doves

duidelijk en vriendelijk, goede hulp gehad bij een geslaagde aankoop

WH

Duidelijk, correct, snel en geheel volgens afspraak.

Marcel

De makelaar heeft ons geholpen bij de aankoop van een woning waarin wij samen met onze schoonouders komen te wonen. Een specifiek geval, waar de makelaar ons heel veel werk voor uit handen heeft genomen. Het betreft een oud pand, waar speciale aandacht voor nodig is. Met haar deskundig oog wist de makelaar ons te wijzen op kritieke punten, zodat wij een weloverwogen beslissing konden nemen. Altijd staat ze klaar om vragen te beantwoorden. Ook denkt ze goed mee. Al met al zijn we haar zeer dankbaar voor haar hulp!

Bert

Snelheid en afwerking taxatierapport pure klasse. Een zo compleet taxatierapport heb ik nog zelden gezien.

C. Wielstra

Ik was erg sceptisch over de toegevoegde waarde van een aankoop makelaar, vooral omdat ik al precies wat ik wilde, en qua richtprijs wat lager in het segment zocht. Toch had ik na het kennismakingsgesprek sterk het gevoel dat dit bij deze makelaar wel goed zou komen. Ik heb geen moment spijt gehad van deze beslissing. Hoewel het bij het eerste appartement al raak was heeft de makelaar het voor elkaar gekregen om me heel wat papierwerk uit handen te nemen, en door haar kennis en ervaring ook nog meer dan haar gage ven het gevraagde bedrag af te dingen, en dat bij zo'n krappe markt. Kort gezegd is deze makelaar warm aanbevolen.

Andrea

De adviseur was enthousiast in het hele proces, begaan met mij en alert bij de bezichtigingen. Ik voelde me niet alleen, en stond met vertrouwen tegenover een verkoopmakelaar. Ze hield met op de hoogte van nieuws, en als dat er niet was ging ze er actief achteraan. Na wat kinken in de kabels bij de verkoper raadde de adviseur me aan misschien toch nog verder te kijken, omdat het mogelijk erg lang kon gaan duren. Ik had geen betere keus kunnen maken.

GD

De makelaar handelt professioneel en komt haar afspraken na.

Gerard en Ingrid

De makelaar is energiek, ze komt haar afspraken na, ze kent de lokale markt, ze heeft er contacten, ze zoekt achtergronden na, kortom, de aankoopmakelaar die je zou wensen. En ze is nog hartstikke aardig ook!

RJH

Ze weet duidelijk waar ze over praat. Is zeer deskundig.

Easy Egg

Zeer deskundig. Goede onderhandelaar met kijk op zaken. Prettige communicatie.

Joke Wijker

De makelaar is integer, blijft dicht bij zichzelf (dat is een uitnodiging hetzelfde te doen) en ontzorgt tot in de puntjes, is betrokken, levert kwalitatief uitstekend werk af en gewoon een heel fijne vakvrouw. Ik denk dat het haar kracht is louter als aankoopmakelaar haar beroep uit te voeren. Mooi detail is dat zij ook taxateur is, dus je weet gewoon dat ze van wanten weet. De makelaar straalt rust, kennis en vertrouwen uit & toonde interesse in mij als persoon. Het was duidelijk dat ik mijn gevoel mocht laten spreken (kopen doe je op gevoel) en dat zij mij met beide beden op de grond zou houden met de feiten. En zo geschiede. Mensenkennis heeft ze ook; ze had al vrij snel een profiel voor mij opgesteld, wat haar zoekopdracht zou worden. Ik waaierde alle kanten uit, maar zij hield het behapbaar. Ik raad iedereen aan van haar kwaliteiten te profiteren!

Corinne en Maarten

Persoonlijk en gedegen kennis van zaken. We hebben diverse woningen die we zelf via Funda vonden bezocht met de makelaar. Ze heeft door haar bouwtechnische kennis van zaken ons weten te behoeden voor een aankoop van een woning waar we onze zinnen op hadden gezet. De verborgen technische gebreken hadden we zelf niet ontdekt.

Uiteindelijk heeft de makelaar voor ons gezocht naar een woning die voldoet aan onze wensen en eisen. Ze heeft goed geluisterd en presenteerde ons de woning die we uiteindelijk hebben aangekocht. De makelaar handelt snel en zorgvuldig en neemt veel werk uit handen.

Remko

De adviseur is vriendelijk, aanstekelijk enthousiast en zeer benaderbaar. Daarnaast weet ze je in het aankooptraject volledig te ontzorgen en is inhoudelijk zeer deskundig. Heb geen seconde spijt gehad van het inschakelen van Het Fundament bij de aankoop van mijn eerste huis en kan dit eenieder van harte aanbevelen.

Wvb

Alles werd duidelijk uitgelegd.

RV

Vriendelijk, duidelijke voorlichting en fijne begeleiding.

Marco

Kundig en objectief

Frank en Maudi

Goede en prettige begeleiding waar je altijd op kan rekenen. Ze hield goed rekening met onze wensen en voorkeuren.

Bart en Martine

Wij wonen nu in ons droomhuis, en hebben dat aan de adviseur van het Fundament te danken. Ze heeft een persoonlijke en deskundige benadering, en duidelijk passie en talent voor haar vak. Ze leerde ons wat we écht zochten, hoewel we van tevoren dachten dat we dat al wisten. Ze was heel snel en flexibel beschikbaar. Een paar keer maakten we een afspraak voor bezichtiging slechts enkele uren van tevoren, en lukte het haar toch om aanwezig te zijn (ondanks reistijd van bijna een uur). Zelfs een keer 's avonds. Dit was een groot voordeel, omdat snel schakelen in een gespannen huizenmarkt essentieel bleek. Door haar bouwkundige achtergrond kregen we tijdens een eerste bezichtiging meteen een indruk van de bouwkundige staat van het huis, en de eventuele verbouwingskosten om het naar onze zin te maken. Wij hadden niet gedacht dat het zou lukken om dit huis te kopen, i.v.m. budget en meerdere kapers op de kust, maar in een korte onderhandelfase is het de adviseur toch gelukt.

Klaar voor professionele hulp bij de aankoop van je nieuwe huis?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?