Aankoopmakelaar Heukelum

Je droomhuis kopen?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Ontdekken wat voor soort woning en welke woonomgeving je aanspreekt, welke wensen je hebt in je nieuwe woning nu en de komende jaren. Tegelijkertijd is er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Aankoopmakelaar Heukelum helpt je om kritisch te kijken. Heb je je droomhuis gevonden, dan zie je vaak vooral de positieve punten. Het is lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Als aankoopmakelaar Heukelum bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Zo zijn wij goed voorbereid op de onderhandelingen om de beste koopovereenkomst te bereiken.

Wat doet de aankoopmakelaar precies?

Aankoopmakelaar Heukelum kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen van jouw droomhuis. De ondersteuning van de aankoopmakelaar mag je gedurende het gehele aankoopproces verwachten. De aankoopmakelaar komt, in vergelijking met de verkoopmakelaar, enkel op voor de belangen van de koper. Uw aankoopmakelaar Heukelum kan u behoeden voor bepaalde misstappen.

Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, schakelen snel en zijn flexibel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je droomhuis bemachtigen, compleet zonder zorgen.

Ondersteuning op maat

De aankoopbegeleiding van Het Fundament is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Voor elke potentiële woningkoper is er een passend pakket. 

Je kiest zelf in welke fase je aankoopmakelaar Heukelum wilt inschakelen. Zeker in deze tijd, nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen soms sneller het nieuwe aanbod achterhalen dan dat je dat zelf kunt via bijvoorbeeld Funda.

Het traject

Het complete traject voor het kopen van een woning bestaat uit de volgende fases:

  • Kennismakingsgesprek
  • Persoonlijke profielschets
  • Woning zoeken
  • Bezichtiging
  • Onderzoek
  • Waardebepaling
  • Onderhandelen
  • Contract
  • Inspectie en Overdracht

Voordelen van Het Fundament Makelaardij, uw aankoopmakelaar Heukelum

Behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers
Biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel “ontzorgen”
Geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten
Voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen
Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.

Neem nu contact op!

Heb je vragen of wil je weten wat aankoopmakelaar Heukelum voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wij werken niet alleen in Heukelum, maar ook in onder andere Rhenoy, RumptHaaften en Vuren.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik een aankoopmakelaar inschakelen?
Het is verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen als je niet weet waar je moet beginnen en iemand met expertise zoekt die je kan helpen. Bij het kopen van een huis komt veel kijken, zoals de zoektocht naar een woning, onderhandelen met de verkooppartij en waardebepalingen laten doen. Een aankoopmakelaar kan al deze dingen voor jou doen, zodat jij je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Dit scheelt jou een hoop tijd, want je hoeft immers zelf niet meer veel uit te zoeken. Wil je liever zelf een deel van het aankoopproces regelen, zoals onderhandelen of zelf op zoek gaan naar woningen? Dat kan! Spreek dat samen met je aankoopmakelaar af.
Wat is landelijk wonen?
Landelijk wonen wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke elementen. Woningen met een landelijke stijl hebben een open interieur met grote ramen die veel natuurlijk licht naar binnen laten. Daarnaast worden veel natuurlijke materialen gebruikt, zoals steen en hout. Deze materialen geven je huis een warme, gezellige en kalme uitstraling. Naast natuurlijke materialen worden ook kleuren gebruikt die in de natuur terug te vinden zijn, zoals diepbruin, leigrijs en taupe.
Wanneer moet ik een aankoopmakelaar betalen?
In de meeste gevallen betaal je de aankoopmakelaar achteraf, via de notaris. Soms wordt er wel alvast een eerste deel in rekening gebracht, bij aanvang van de opdracht. Zodra de woning definitief aangekocht is en de sleuteloverdracht van de woning plaats vindt, dan maakt de notaris een eindafrekening op. Hierin worden diverse facturen verrekend, zo ook die van de aankoopmakelaar.
Aankoopmakelaar Heukelum

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?