“Met een objectieve blik bereik ik voor jou de beste overeenkomst”

Graag stellen wij je aan onze stagiaire voor: Lois

Mijn naam is Lois Frederiks, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Tiel. In 2019 ben ik begonnen aan mijn studie bij het Roc Rivor in Tiel. Hier volg ik de opleiding Management Assistent niveau 4. Ondertussen ben ik alweer bezig met mijn laatste schooljaar en vanaf 1 september ga ik ook gelijk aan de slag als stagiair bij het Fundament Makelaardij in Tiel. Deze stage is een uitdagende stap voor mij om verder ervaring op te doen voor mijn opleiding. Naast mijn studie heb ik een bijbaantje en ben ik meestal in de weekenden aan het werk. Ik spreek graag met vriendinnen af om te gaan winkelen. Van kleins af aan ben ik tussen de paarden te vinden en heb daarom ook erg lang paard gereden. Ik ben hier ongeveer anderhalf jaar geleden mee gestopt vanwege mijn studie en bijbaan.Ik kijk erg uit naar mijn periode bij het Fundament Makelaardij. Ik hoop dat ik het aankomende jaar ontzettend veel nieuwe dingen mag leren!

Lois Frederiks

Benieuwd wat Het Fundament Makelaardij voor jou kan betekenen?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?