“Je wensen en behoeften helder in kaart en professionele en persoonlijke begeleiding”

Natascha Gerrits

Op mijn visitekaartje staat dat ik makelaar en taxateur ben. En dat bén ik ook. Opleidingen? Diploma’s? Gecertificeerd? Geregistreerd? Gepokt en gemazeld? Check! Toch voel ik mij geen makelaar of taxateur in de klassieke zin van het woord. Mijn vertrekpunt is namelijk nooit een aankoop-, verkoop-, verhuur,- of taxatieopdracht. Laat staan mijn service of dienstenpakket. Ik begin bij jou.

Maakt dat verschil? Een wereld! Wat is je échte vraag? Welke hoop en verwachtingen koester je? En welke rol wil je dat ik op me neem? Samen bepalen we hoe we je droomhuis vinden, kopen, verkopen, huren of verhuren.

Ik beloof je dat ik in ons eerste – en natuurlijk: kosteloze – gesprek eerlijk ben om teleurstellingen te voorkomen. Daarbij luister ik niet alleen naar jouw vraag en wensen, maar blijf ik óók dicht bij mijn eigen normen en waarden. Zo weten we allebei wat we aan elkaar hebben. Vind je dat prettig? Dan krijg je een enthousiaste, nauwgezette doorpakker met kennis van zaken en een bouwkundige achtergrond die voor jou tot het uiterste gaat.

Benieuwd wat klanten over Natascha zeggen?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?