Huis verkopen in de Betuwe?

Wil je je huis in de Betuwe verkopen?

 

Als je je huis in de Betuwe te koop zet wil je er natuurlijk een zo hoog mogelijke verkoopprijs voor krijgen. Maar wat is nu je positie als verkoper op de huizenmarkt? En wat is de beste verkoopstrategie? Zeker in deze tijden met een krappe woningmarkt zou je hoog in kunnen zetten, maar werkt dit ook het beste? Of kun je beter kiezen voor een lage verkoopprijs en middels bieden uitkomen op een hogere prijs? Dit hangt natuurlijk af van meerdere factoren. Het Fundament Makelaardij helpt graag met het vinden van de beste strategie voor jou!

Wij kunnen je eveneens adviseren over waar je woning het beste gepromoot kan worden. Is dat in de omgeving van de Betuwe? Of heb je meer kans in de Randstad? Wij helpen je graag.

Waarom kiezen voor Het Fundament Makelaardij? Wij snappen dat de verkoop van je huis niet een alledaagse bezigheid is voor je. Daarom nemen wij ruim de tijd voor je en geven we veel persoonlijke aandacht.

Natascha Gerrits

Op mijn visitekaartje staat dat ik makelaar en taxateur ben. En dat bén ik ook. Opleidingen? Diploma’s? Gecertificeerd? Geregistreerd? Gepokt en gemazeld? Check! Toch voel ik mij geen makelaar of taxateur in de klassieke zin van het woord. Mijn vertrekpunt is namelijk nooit een aankoop-, verkoop-, verhuur,- of taxatieopdracht. Laat staan mijn service of dienstenpakket. Ik begin bij jou.

Maakt dat verschil? Een wereld! Wat is je échte vraag? Welke hoop en verwachtingen koester je? En welke rol wil je dat ik op me neem? Samen bepalen we hoe we je droomhuis vinden, kopen, verkopen, huren of verhuren.

Ik beloof je dat ik in ons eerste – en natuurlijk: kosteloze – gesprek eerlijk ben om teleurstellingen te voorkomen. Daarbij luister ik niet alleen naar jouw vraag en wensen, maar blijf ik óók dicht bij mijn eigen normen en waarden. Zo weten we allebei wat we aan elkaar hebben. Vind je dat prettig? Dan krijg je een enthousiaste, nauwgezette doorpakker met kennis van zaken en een bouwkundige achtergrond die voor jou tot het uiterste gaat.

Wil je weten hoe wij te werk gaan?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?