Makelaar Deil

Welkom op de website van Het Fundament makelaardij, jouw makelaar Deil

  Mijn naam is Natascha Gerrits. Wat ik het liefste doe? Jou helpen met het kopen, verkopen, huren of verhuren en taxeren van je huis! Wanneer het gaat om een woning kopen, verkopen, huren of verhuren spelen in de meeste gevallen emoties een belangrijke rol. Het gaat namelijk om je oude of nieuwe thuis! Tegelijkertijd wil je graag dat alles goed geregeld is. Ik begrijp dat als geen ander. Het Fundament Makelaardij, jouw makelaar Deil, kan daarbij helpen! Het is een spannend en leuk proces! Ik bied je mijn ruim 20 jaar ervaring en expertise, bijvoorbeeld op bouwkundig en juridische vlak, zodat de risico’s tot een minimum beperkt worden. Daarnaast ben ik een kei in onderhandelen. Zo kun jij je richten op de leuke dingen. Ik ben geboren en getogen in de Betuwe! Met mijn regio kennis geef ik je bovendien een waardevol advies of je (droom)huis ook op jouw droomplek staat.

Bij elke stap kun je rekenen op onze professionele en persoonlijke begeleiding.

Ik beloof je dat ik in ons eerste – en natuurlijk: kosteloze – gesprek eerlijk ben om teleurstellingen te voorkomen. Daarbij luister ik niet alleen naar jouw vraag en wensen, maar blijf ik óók dicht bij mijn eigen normen en waarden. Zo weten we allebei wat we aan elkaar hebben. Vind je dat prettig? Dan krijg je een enthousiaste, nauwgezette doorpakker met kennis van zaken en een bouwkundige achtergrond die voor jou tot het uiterste gaat.

Waarom kiezen voor Het Fundament Makelaardij?

– behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers; – biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel “ontzorgen”; – geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten; – voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen; – wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.

Het Fundament biedt professionele hulp bij aankoop, verkoop, verhuur en taxatie.

Het Fundament Makelaardij biedt een breed palet aan diensten: Aankoopbegeleiding makelaar Deil Verkoopbegeleiding Verhuurbemiddeling Taxaties  

Tarieven van Het Fundament Makelaardij

Ons doel: Ontzorgen. Wij verdienen onszelf terug door het verstrekken van gerichte informatie om een gefundeerde beslissing te nemen. Jouw voordeel: Je voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen. Het verschil: Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je droomhuis bemachtigen, zonder zorgen. Klik hier voor alle tarieven.

Kennismaken met Natascha van Het Fundament Makelaardij, jouw makelaar Deil? Neem dan contact op!

Wij werken niet alleen in Deil, maar ook in onder andere Gellicum, Beesd, Zoelmond, Acquoy, Asch en Buurmalsen.

Meer informatie over de diensten van Het Fundament Makelaardij? Bekijk het hier! 

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?