Makelaar Leerdam

Makelaar Leerdam van Het Fundament Makelaardij

 

Of je nou je huis wilt verkopen, een nieuwe woning zoekt of je huis wilt laten taxeren, je kan bij ons terecht. Wij van Het Fundament Makelaardij staan voor je klaar. Als jouw makelaar Leerdam begeleiden we je gedurende het hele proces. Het kopen van een huis is immers een leuk maar spannend proces. Hoewel het leuk is om je nieuwe woning te betrekken, zijn er een hoop punten waar je aan moet denken. Bij ons krijg je ondersteuning van het begin tot aan het eind.

Waarom een makelaar Leerdam?

  • Op de hoogte van de huizenmarkt: Dankzij onze goede connecties weten wij welke huizen er te koop zijn voordat ze op de markt komen. Zo ben je er snel bij als er een nieuw huis te koop staat. Daarnaast zijn
  • Persoonlijke begeleiding: Wij houden rekening met jouw wensen. Aan de hand van een kennismakingsgesprek gaan wij op zoek naar het huis of de koper van jouw dromen.
  • Voorkom verrassingen: De makelaars van Het Fundament Makelaardij weten precies waar zij op moeten letten bij het kopen en verkopen van een woning. Zo voorkom je dat je aan het einde van het proces verrast wordt door extra kosten die onopgemerkt zijn gemaakt.
Makelaar Leerdam

Ik wil mijn woning verkopen

Het is tijd voor een nieuwe woning. Je wilt de oude woning verkopen, maar dat is lastiger dan je denkt. Wij helpen je om een geschikte koper te vinden voor het huis waar jij jaren in hebt gewoond, een huis waar herinneringen zijn gemaakt, zowel blije als verdrietige herinneringen. Vaak horen we dat verkopers het belangrijk vinden dat de nieuwe bewoners van hun huis met net zulk plezier in hun oude huis wonen als dat zij altijd hebben gedaan. Wij gaan met verkopers in gesprek en vinden de juiste mensen voor de woning. Natuurlijk wil je niet alleen een goed gevoel bij het verkopen van je woning, maar wil je er ook een mooi bedrag aan overhouden. De combinatie tusen emotie en financien is waar wij sterk in zijn.

 

Ik wil een woning kopen

Het kopen van een huis is een spannend proces. Er komt veel bij kijken, zoals het zoeken naar een huis, het laten uitvoeren van een waardebepaling en het onderhandelen over de vraagprijs. Dit kan veel tijd in beslag nemen. Om ervoor te zorgen dat je zonder veel gedoe het hele proces snel hebt afgerond, kan je ons inschakelen. Wij ondersteunen je door je te helpen met zoeken of door de onderhandelingen voor je over te nemen. WIil je liever zelf een deel van het proces beheren? Dat kan! Overleg met de makelaar voor de juiste balans.

Contact met jouw makelaar Leerdam

Ben je geïnteresseerd in een makelaar om jou te ontzorgen bij het kopen of verkopen van een woning? Neem dan contact op met ons!

Naast makelaar Leerdam zijn wij ook werkzaam in onder andere Waardenburg, Heukelum, Beusichem, Gorinchem, Everdingen, Ophemert en Rhenoy.

Meer informatie over de diensten van Het Fundament Makelaardij? Bekijk het hier! 

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?