“Bij elke stap kun je rekenen op onze professionele en persoonlijke begeleiding”

Het proces van het kopen van een huis

 

Het aankopen van een huis doe je natuurlijk niet elke dag. Maar wij wel! We laten je graag zien hoe het proces eruit ziet en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Stap 1. Kennismaking
Zo helpt Het Fundament

Wij helpen jou een keuze te maken door de juiste vragen te stellen. Onze rol is ontzorgen. Jij kijkt met je hart en wij met een objectieve blik.

Stap 2. Hypotheekgesprek
Zo helpt Het Fundament

In ons waardevolle netwerk hebben wij diverse hypotheekadviseurs, waar we heel goede ervaringen mee hebben. Deze delen we graag met onze klanten.

Stap 3. Persoonlijke profielschets
Zo helpt Het Fundament

Wij zijn in staat om de emotie en de haalbaarheid te onderscheiden. Eerlijk advies om teleurstelling te voorkomen. We helpen je je wensen helder in kaart te brengen zodat we gerichter kunnen zoeken.

Stap 4. Woning zoeken
Zo helpt Het Fundament

Als aankoopmakelaar kennen we ons werkgebied als geen ander. Ons zesde zintuig is “alert” voor kopers. Ook zetten we graag ons netwerk in om te helpen bij het zoeken, zodat we het beste resultaat kunnen bereiken.

Stap 5. Bezichtiging
Zo helpt Het Fundament

Voordat wij gaan bezichtigen, bereiden we ons goed voor. Alle relevante stukken worden doorgenomen, zodat we op voorhand al weten waar we op gaan letten. We bekijken de woning kritisch. Na de bezichtiging(en) nemen wij de tijd om samen met de koper te bespreken wat we hebben gezien.

Stap 6. Onderzoek
Zo helpt Het Fundament

Dit onderzoek is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij kennen de wetten en regels én de wegen die naar deze informatie leiden. Nadat we alle gegevens in kaart hebben gebracht, delen we dit met de koper in begrijpelijke taal.

Stap 7. Waardebepaling
Zo helpt Het Fundament

Wij zijn gecertificeerd makelaar en taxateur. Wij bepalen de marktwaarde en onderbouwen deze. Zo helpen we je de juiste keuze te maken.

Stap 8. Onderhandelen
Zo helpt Het Fundament

Onderhandelen is een vak apart. Wij zijn niet emotioneel betrokken. Daardoor kunnen we professioneel en met de beste argumenten de onderhandelingen tot een goed einde brengen.

Stap 9. Contract
Zo helpt Het Fundament

Wat staat er nou precies in het contract? Veel juridische taal, best moeilijk te lezen. Wij nemen de koopakte per artikel uitgebreid met je door. Voordat de handtekening wordt gezet, zorgen wij ervoor dat je weet waar je voor tekent.

Stap 10. Hypotheek regelen
Zo helpt Het Fundament

Als je kiest voor een hypotheekadviseur uit ons netwerk dan zorgen wij dat de adviseur op de hoogte is van de ins en outs van de koop. Door de korte lijnen gaat het proces sneller en efficiënter.

Stap 11. Inspectie en overdracht
Zo helpt Het Fundament

Uiteraard zijn wij ook bij deze mooie dag van de partij. Wij bekijken de woning wederom kritisch. Werken alle installaties en is de woning in de afgesproken staat? Mocht dit niet zo zijn, gaan wij voor jou het gesprek aan om dit op te lossen.

Wil je weten wat het kost?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?