“Bij elke stap kun je rekenen op onze professionele en persoonlijke begeleiding”

Het proces van het taxeren van een huis

Er kunnen diverse doelen zijn om je huidige woning of je toekomstige woning te laten taxeren zoals aankoop- of verkoopbeslissing, hypotheek afsluiten of oversluiten of marktwaarde na verbouwing.

Stap 1. Het doel van de taxatie
Zo helpt Het Fundament

Wij zijn opgeleid en getraind om marktwaardes met verschillende doelen te bepalen. Meestal door middel van de vergelijkingsmethode of bijvoorbeeld in verhuurde staat. Omdat wij regelmatig taxeren is onze kennis up to date.

Stap 2. NWWI of niet
Zo helpt Het Fundament

Bij een NWWI gevalideerd rapport melden wij jouw aanvraag voor je aan bij het NWWI systeem, jij krijgt een mail met alle gegevens en kunt deze voor akkoord terug sturen, hiermee bevestig je de opdracht.

Stap 3. De opname
Zo helpt Het Fundament

Door alles zorgvuldig te bestuderen, te noteren en uit te rekenen krijgen wij een totaal beeld van de woning, zodat we vervolgens de juiste marktwaarde kunnen bepalen en een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport kunnen opleveren.

Stap 4. Het taxatierapport
Zo helpt Het Fundament

Ons doel is niet alleen inzicht in de marktwaarde, maar ook hoe we daartoe gekomen zijn, het geven van advies ter verbetering of mogelijke invloeden ten behoeve van de waardeontwikkeling in de toekomst.

Wil je weten wat het kost?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?