Makelaar landelijk wonen

Welkom bij Het Fundament, jouw makelaar landelijk wonen

 

Mijn naam is Natascha Gerrits en ik ben jouw makelaar landelijk wonen. Wat ik het liefste doe? Jou helpen met het kopen, verkopen, huren of verhuren en taxeren van je huis!

Wanneer het gaat om een woning kopen of verkopen, spelen in de meeste gevallen emoties een belangrijke rol. Het gaat namelijk om je oude of nieuwe thuis! Je wilt dat alles goed geregeld is, dat begrijp ik als geen ander. Daarom help ik jou als makelaar daar graag bij. 

Het is een leuk, maar spannend proces. Met mijn ruim 20 jaar ervaring op o.a. bouwkundig en juridisch gebied, zorg ik ervoor dat de risico’s tot een minimum beperkt worden. Daarnaast ben ik een echte kei in onderhandelen. Laat dat maar aan mij over, dan kan jij je richten op de leuke dingen. 

Ik ben geboren en getogen in de Betuwe! Met mijn regio kennis geef ik je bovendien een waardevol advies of je (droom)huis ook op jouw droomplek staat. Als je weet dat je landelijk wil wonen, heb je de eerste stap al gezet!

makelaar landelijk wonen

 

Wat doet een landelijk wonen makelaar?

Een makelaar kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw (droom)huis. De ondersteuning van de makelaar landelijk wonen mag je gedurende het gehele proces verwachten. Als makelaar kan ik je behoeden voor bepaalde misstappen.

Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper, verkoper of verhuurder. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je landelijke droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Het complete traject voor het kopen van een woning bestaat uit de volgende fases:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. Persoonlijke profielschets
 3. Woning zoeken
 4. Bezichtiging
 5. Onderzoek
 6. Waardebepaling
 7. Onderhandelen
 8. Contract
 9. Inspectie en Overdracht

Persoonlijke ondersteuning op maat

De begeleiding van Het Fundament Makelaardij is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Voor elke potentiële woningkoper, verkoper of verhuurder is er een passend pakket. Kijk bij tarieven voor de inhoud van de pakketten en de gunstige prijzen.

Je kiest zelf in welke fase je een makelaar landelijk wonen wilt inschakelen. Zeker in deze tijd, nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen soms sneller het nieuwe aanbod achterhalen dan dat je dat zelf kunt via bijvoorbeeld Funda.

Heb je vragen of wil je weten wat makelaar landelijk wonen voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Voordelen van een aankoopmakelaar van Het Fundament Makelaardij

Waarom zou je voor ons kiezen? Het Fundament Makelaardij:

 • behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers.
 • biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel ontzorgen.
 • geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten.
 • voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen.
 • wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.

Wij werken als makelaar landelijk wonen in onder andere Tiel, Leerdam, Gorinchem en de Betuwe.

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?