Makelaar Tiel

Je droomhuis in Tiel kopen?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Ontdekken wat voor soort woning en welke woonomgeving je aanspreekt. Daarnaast welke wensen je hebt in je nieuwe woning nu en de komende jaren. Tegelijkertijd zijn er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Maar makelaar Tiel helpt je om kritisch te kijken. Heb je je droomhuis gevonden? Dan zie je vaak vooral de positieve punten. Hierdoor is het lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Als makelaar Tiel bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Dat wil zeggen dat wij goed voorbereid zijn op de onderhandelingen. Met als doel, de beste koopovereenkomst te bereiken.

makelaar Tiel

Het Fundament Makelaardij, jouw makelaar in Tiel

Waarom zou je voor ons kiezen? Het Fundament Makelaardij:

– behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers;
– biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel “ontzorgen”;
– geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten;
– voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen;
– wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.

 

“Je wensen en behoeften helder in kaart door middel van professionele en persoonlijke begeleiding van Het Fundament Makelaardij”

Het proces van het kopen van een huis

Het kopen van een huis doe je natuurlijk niet elke dag. Maar wij wel! Wij, als makelaar Tiel, laten je graag zien hoe het proces start en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Stap 1. Kennismakingsgesprek: Een goede samenwerking start met een persoonlijke kennismaking. Je hebt besloten een aankoopmakelaar in te schakelen of wellicht twijfel je nog of je dat überhaupt wilt. Om daarachter te komen, is het raadzaam om tijdig een afspraak voor een oriënterend gesprek te maken.

Stap 2. Hypotheekgesprek: Zodra je plannen voor het kopen van een woning concreet worden, wil je weten wat je kunt lenen. Hiervoor kun je uit twee soorten hypotheekadviseur kiezen. De bank, de directe hypotheekverstrekker met zijn eigen voorwaarden. Of de tussenpersoon, een hypotheekadviseur die een geschikte hypotheek voor je gaat zoeken bij diverse banken.

Stap 3. Persoonlijke profielschets: Als je het zoeken wilt uitbesteden, is het van belang je wensen en behoeften in kaart te brengen. Waar wil je wonen en waar niet? Hoeveel ruimte heb je nodig in en om je huis? Niet alleen nu, in de toekomst kunnen je woonwensen veranderen. Wil je dus een woning kopen voor bijvoorbeeld een jaar of vijf of wil je het liefst niet meer verhuizen?

Stap 4. Woning zoeken: In een tijd waarin huizen als “warme broodjes” over de toonbank gaan, wil je als koper het liefst als eerste op de hoogte zijn als er een woning te koop komt die aan je wensen voldoet. Maar hoe kom je als eerste het nieuwe woningaanbod te weten? En zijn er nog meer kanalen dan Funda en Jaap.nl?

“Kortom, bij elke stap kun je rekenen op de professionele en persoonlijke begeleiding van Het Fundament Makelaardij”

Ondersteuning op maat

De begeleiding van Het Fundament Makelaardij is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Met andere woorden, voor elke potentiële woningkoper is er een passend pakket. Kijk bij tarieven voor de inhoud van de pakketten en de gunstige prijzen.

Je kiest zelf wanneer je ons wil inschakelen. We komen graag in actie, zeker in deze tijd. Nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een makelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen hierdoor sneller het nieuwe aanbod achterhalen. Dat is soms sneller dan je zelf kunt via bijvoorbeeld Funda. Met andere woorden, staan wij altijd voor je klaar.

Tot slot

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wij werken niet alleen in Tiel, maar ook in onder andere OpheusdenOphemertGeldermalsen, Culemborg en Leerdam.

Meer informatie over de diensten van Het Fundament Makelaardij? Bekijk het hier! 

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?