Makelaar Tiel

Klaar om jouw droomhuis in Tiel te kopen?

 

Het kopen van een huis is een mooi, maar spannend proces. Het begint bij het ontdekken wat voor soort woning en welke woonomgeving je aanspreekt. Daarna ga je kijken welke wensen je hebt in je nieuwe woning. Een huis koop je immers niet voor even, maar voor de komende jaren. En er zijn natuurlijk een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Het Fundament Makelaardij, makelaar Tiel, helpt je graag om kritisch te kijken! 

Heb je je droomhuis gevonden? Dan ben je vaak erg enthousiast en zie je vooral de positieve punten. Hierdoor is het soms lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Als makelaar bekijken wij de woning met een objectieve blik, met als doel om de beste koopovereenkomst te bereiken. 

makelaar Tiel

 

 

 

Het Fundament Makelaardij, jouw makelaar in Tiel en omgeving

 

Waarom zou je voor ons als makelaar in Tiel kiezen? Het Fundament Makelaardij:

  • behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers.
  • biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel ontzorgen.
  • geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten.
  • voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen.
  • wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd.

“Je wensen en behoeften helder in kaart door middel van professionele en persoonlijke begeleiding van Het Fundament Makelaardij”

Het proces van het kopen van een huis

Het kopen van een huis doe je natuurlijk niet elke dag. Maar wij wel! Als makelaar in Tiel laten je graag zien hoe het proces start en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Stap 1.

Kennismakingsgesprek: Een goede samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking Je hebt besloten een aankoopmakelaar in te schakelen, of wellicht twijfel je nog of je dat wel wilt. Om daarachter te komen, is het raadzaam om op tijd een afspraak te maken voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

Stap 2.

Hypotheekgesprek: Zodra je plannen voor het kopen van een woning concreet worden, wil je natuurlijk weten wat je kunt lenen. Hiervoor kun je uit twee soorten hypotheekadviseur kiezen: Als eerst de bank, dit is een directe hypotheekverstrekker met zijn eigen voorwaarden. Of de tussenpersoon, een hypotheekadviseur die een geschikte hypotheek voor je gaat zoeken bij diverse banken.

Stap 3.

Persoonlijke profielschets:Als je het zoeken naar een woning wilt uitbesteden, is het van belang je wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Belangrijke vragen om hier te stellen zijn: Waar wil je graag wonen, en en waar vooral niet? Hoeveel ruimte heb je nodig in en om je huis? Met het oog op de toekomst, want je woonwensen kunnen tussentijds veranderen. En wil je een woning kopen voor een aantal jaren, of wil je erna het liefst niet meer verhuizen? Probeer op deze vragen een helder antwoord voor jezelf te krijgen. 

Stap 4.

Woning zoeken: In een tijd waarin huizen als “warme broodjes” over de toonbank gaan, wil je als koper het liefst als eerste op de hoogte zijn als er een woning te koop komt die aan je wensen voldoet. Maar hoe kom je als eerste het nieuwe woningaanbod te weten? En zijn er nog meer kanalen naast het welbekende Funda?

“Bij elke stap kun je rekenen op de professionele en persoonlijke begeleiding van de makelaars van Het Fundament Makelaardij”

Ondersteuning op maat

De begeleiding van Het Fundament Makelaardij is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Voor elke potentiële woningkoper is er een passend pakket! Kijk bij tarieven voor de inhoud van de pakketten en de gunstige prijzen.

Je kiest zelf wanneer je ons wilt inschakelen. We komen graag in actie, zeker in deze tijd. Nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een makelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen hierdoor sneller het nieuwe aanbod achterhalen. Dat is soms sneller dan je zelf kunt via bijvoorbeeld Funda. Wij altijd voor je klaar.

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wij werken niet alleen als makelaar in Tiel, maar ook in onder andere OpheusdenOphemertGeldermalsen, Culemborg en Leerdam.

Meer informatie over de diensten van Het Fundament Makelaardij? Bekijk het hier! 

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?