Aankoopmakelaar landelijk wonen

Klaar voor het kopen van een landelijk huis?

Het kopen van een huis is een spannend en mooi proces. Als je weet dat je landelijk wilt wonen, heb je de eerste stap al gezet! Daarna moet je ontdekken wat voor soort woning en welke woonomgeving je aanspreekt, en welke wensen je hebt in je nieuwe woning. Tegelijkertijd zijn er een aantal risico’s bij het kopen van een woning. Het Fundament helpt je om kritisch te kijken. Heb je je droomhuis gevonden, dan zie je vaak vooral de positieve punten. Het is lastig om dan nog de reële waarde te bepalen. Als aankoopmakelaar landelijk wonen bekijken wij de woning en de waarde met een objectieve blik. Zo voeren wij goed voorbereid de onderhandelingen om de beste koopovereenkomst te bereiken.

Wat doet een aankoopmakelaar landelijk wonen?

Een aankoopmakelaar kan je zien als jouw persoonlijke ondersteuner bij het kopen van jouw droomhuis. De ondersteuning van de aankoopmakelaar landelijk wonen mag je gedurende het gehele aankoopproces verwachten. De aankoopmakelaar komt, in vergelijking met de verkoopmakelaar, enkel op voor de belangen van de koper. Uw aankoopmakelaar kan u behoeden voor bepaalde misstappen.
Wij werken onafhankelijk en exclusief voor de koper. We hebben 20 jaar ervaring, kennis van zaken, zijn flexibel en schakelen snel. Wij denken mee en kennen de juiste wegen, dat scheelt tijd. En als je nu tijd kunt besparen, kun je sneller actie ondernemen en je landelijke droomhuis bemachtigen, zonder zorgen.

Het complete traject voor het kopen van een woning bestaat uit de volgende fases:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. Persoonlijke profielschets
 3. Woning zoeken
 4. Bezichtiging
 5. Onderzoek
 6. Waardebepaling
 7. Onderhandelen
 8. Contract
 9. Inspectie en Overdracht

Ondersteuning op maat

De aankoopbegeleiding van Het Fundament Makelaardij is servicegericht en onderverdeeld in verschillende servicepakketten. Voor elke potentiële woningkoper is er een passend pakket. Kijk bij tarieven voor de inhoud van de pakketten en de gunstige prijzen.

Je kiest zelf in welke fase je een aankoopmakelaar landelijk wonen wilt inschakelen. Zeker in deze tijd, nu woningen snel verkocht worden, heeft het meerwaarde om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij hebben veel connecties en kunnen soms sneller het nieuwe aanbod achterhalen dan dat je dat zelf kunt via bijvoorbeeld Funda.

Heb je vragen of wil je weten wat aankoopmakelaar landelijk wonen voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Voordelen van een aankoopmakelaar van Het Fundament Makelaardij

Waarom zou je voor ons kiezen? Het Fundament Makelaardij:

 • behartigt uitsluitend en onafhankelijk het belang van kopers.
 • biedt volledige keuzevrijheid in dienstverlening met als doel ontzorgen.
 • geeft inzicht in de reële marktwaarde en in bouwkundige en juridische aspecten.
 • voorkomt verrassingen achteraf die onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen.
 • denkt mee en kennen de juiste wegen. Dat scheelt tijd.

Wij werken als aankoopmakelaar landelijk wonen in onder andere Tiel, Leerdam, Gorinchem en de Betuwe.

Veelgestelde vragen

Wat is landelijk wonen?
Landelijk wonen wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke elementen. Woningen met een landelijke stijl hebben een open interieur met grote ramen die veel natuurlijk licht naar binnen laten. Daarnaast worden veel natuurlijke materialen gebruikt, zoals steen en hout. Deze materialen geven je huis een warme, gezellige en kalme uitstraling. Naast natuurlijke materialen worden ook kleuren gebruikt die in de natuur terug te vinden zijn, zoals diepbruin, leigrijs en taupe.
Kan een verkoopmakelaar ook aankoopmakelaar zijn?
Dat ligt eraan: gaat het om hetzelfde huis of om twee verschillende huizen? Als de aankoopmakelaar van een bepaald huis ook de verkoopmakelaar is, dan mag dat niet. De makelaar vertegenwoordigt namelijk de belangen van de koper óf de verkoper. Deze zijn vaak niet hetzelfde. De verkoper wil bijvoorbeeld een hogere prijs voor de woning vragen dan de aankoper bereid is te betalen. Het wordt onmogelijk voor de makelaar om tegelijkertijd de prijs te verhogen en te verlagen. Daarom moet voor dezelfde woning de aankoopmakelaar een andere persoon zijn dan de verkoopmakelaar.

Gaat het om twee verschillende huizen? Dan kan het wel! De makelaar kan jouw belangen behartigen bij het kopen van het ene huis, terwijl hij de verkoper van een ander huis ook tevreden houdt.

Hoe kies ik een aankoopmakelaar?
De eerste stap is het lezen van reviews. Door de ervaringen van andere mensen te lezen, weet jij wat je kan verwachten. Zijn de reviews positief? Neem dan contact op. Zo kom je erachter of er een klik is tussen jou en de aankoopmakelaar. Is de klik er niet? Dan kan het maar zo zijn dat de makelaar een heel ander beeld heeft van wat jij belangrijk vindt in een woning. Het vinden van de perfecte woning wordt dan lastig. Kies dus een aankoopmakelaar met positieve reviews en een goede persoonlijke klik.
Aankoopmakelaar Landelijk wonen

Kennismaken met de makelaar / taxateur?

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?